Dagboka mandag 21. desember 2015

Ikke bare er det mandag. Det er mandag 21. desember – årets mørkeste og korteste dag! Vi lider oss gjennom førjulstria og mørketida. Trøsten er en kaffeautomat med uendelig mengder kaffe og en halvspist pose med julemarsipan. Årets korteste dagbok er levert. Sagaen om fotballpampene som dro til seters for å gjøre seg fete Vi … Fortsett å lese «Dagboka mandag 21. desember 2015»

Ikke bare er det mandag. Det er mandag 21. desember – årets mørkeste og korteste dag! Vi lider oss gjennom førjulstria og mørketida. Trøsten er en kaffeautomat med uendelig mengder kaffe og en halvspist pose med julemarsipan. Årets korteste dagbok er levert.

Sagaen om fotballpampene som dro til seters for å gjøre seg fete
Vi registrerer at FIFAs etiske komite har utestengt Platini og Blatter, fotballens svar på Helan og Halvan, fra all fotball i åtte år framover. Siden avgjørelsen kan ankes til idrettens voldgiftsrett (CAS) er det bare å vente på fortsettelsene av denne sagaen. Korrupsjon kan vist nok ikke bevises, sier folk! Vi venter i spenning på om prosessfulmektigene til Blatt og Platt også kommer til å dra «heller ikke tillitten til idretten kan beviselig anses for å være vesentlig svekket»-kortet. Det er såpass usmakelig at det skulle ikke forundre oss om nettopp noe sånt blir anført ankeomgangen. Dette sammen med den sedvanlige «Jeg er så lei meg på vegne av meg selv. Jeg er så lei meg for hvordan jeg er blitt behandlet»-argumentasjonen som vi er kjent med fra den kanten, kommer til å ta nivået av butthurtnes og følelsen av å være krenka til helt nye høyder. Det kan vi ta deg i hånda og vede på! Uttalelsen fra FIFA vdr begrunnelsen for hvorfor Blatter er utestengt kan du lese her:

https://twitter.com/danroan/status/678857501669007361/photo/1?ref_src=twsrctfw

Hands
Damelandslaget i håndball er blitt verdensmestere. Flott for dem. Bedre for oss er det at vårt damelag har tatt juleferie som serieledere. Ikke bare er de på tabelltopp, de har jaggu tatt seg tid til å skrive julebrev også. Julebrevet laster du ned her.

Stadionbygging – Fotball og Hockey
En ting har fotballen og hockeyen til felles. Begge får snart ny leikegrind. VPN har livestreaming av stationbygginga på Valle. Timelaps av hva som skjedde på Valle i uke 40-41 ser du nedenfor. Dersom du lurer på hva som skjer borte på Valle akkurat nå er det bare å sjekke ut stadionsaken vår. Det ryktes om at gravearbeidet skal starte i uke 2. Det er bare å følge med.

Et steinkast unna Valle er Jordal. Også Jordal skal rives og fra ruinene vil det reise seg en ny storstue. Vi tillater oss å mimre tilbake til april 1950 da arbeidet med nåværende Jordal Amfi startet. Kommunen anmodet idretten til å stille på dugnad for å bla få på plass 22 kilometer med rør. Her snakker vi om frivillig arbeid som tjener som godt eksempel på god samfunnsånd. Typisk Oslo Øst og typisk Vålerenga. Har du ikke sett opptaket om byggingen av Jordal Amfi enda? Fortvil ikke. Du ser det på Oslo Byarkiv sine Facebooksider. Definitivt verdt en titt.

SWAG
Vålerenga har fått ny samarbeidspartner. Moods of Norway skal de neste to åra dresse opp Vålerenga Fotball. Det er snakk om en tredelt kolleksjon (street, casual og coctail). Vi i VPN har ikke så innmari peiling på fashion, men vi er sikre på at dette blir rafft!

Vålerenga i dag
Vi angrer på at vi spiste den siste halvdelen av den julemarsipanposen. Dersom noe av kolleksjonen Moods lager for spillera skulle bli tilgjengelig for oss supportere blir sjansen for at de sitter smooth bare mindre og mindre. Men skitt au…skjerf passer alltid!!

Legg igjen en kommentar