Dagboka fredag 18. desember 2015

Tåke! Noen av oss gjør seg klart til ferie, mens andre girer opp før superlørdag i Sjappa. Også er det en tidligere Vålerenga-spiller som har fått seg ny klubb. Super-duper lørdag Sjappa har Superlørdag i morgen. Der vil Kjetil Rekdal og årets unge spiller ifølge VPN sin lesere, Sander Berge, være til stede. De 250 … Fortsett å lese «Dagboka fredag 18. desember 2015»

Tåke! Noen av oss gjør seg klart til ferie, mens andre girer opp før superlørdag i Sjappa. Også er det en tidligere Vålerenga-spiller som har fått seg ny klubb.

Super-duper lørdag

Sjappa har Superlørdag i morgen. Der vil Kjetil Rekdal og årets unge spiller ifølge VPN sin lesere, Sander Berge, være til stede.

De 250 første som kjøper noe i Sjappa denne lørdag får også en «Følg oss tilbake til Østkanten»-t-skjorte. Så da er det bare å møte opp, kanskje har sjappesjefen Veie flere gode tilbud på lager?

Åpningstid: 10-14.

Jørgen Horn bytter klubb

Tidligere Vålerenga-gutt Jørgen Horn er solgt fra Strømsgodset. Neste stopp er Sverige og Elfsborg. Vår egen Niklas Gunnarsson var leid ut til nettopp Elfsborg i høst, men er nå tilbake på Valle.

Vi skal være så ærlig og si at vi helst skulle ønske at Jørgen kom seg tilbake til Vålerenga. Han er 28 år, Oslo-gutt og har nå endelig fått orden på både hodet og kropp etter noen vanskelige år.

Kom hjem Jørgen!

Tåke!

Det er et skikkelig drittvær ute og det blir neppe en hvit jul i Oslo i år. Faktisk er været nå så håpløst at til og med vårt webkamera på Valle sliter med å se stadiontomta!

Slik ser det ut på Valle nå:

tåke

God helg!

En kommentar til «Dagboka fredag 18. desember 2015»

Legg igjen en kommentar