Dagboka torsdag 7. januar 2016

Undertegnede er så kald på fingra at ledda stivner, touchmetoden utgår og ting tar tid. Iskald dagbok i dag altså. Bortekamp på iskaldt underlag I dag er iskrigerne våre, som Vazelina Bilopphøggers synger, på vei til «feil side `ta Mjøsa i buss», for å gruse Storhamar og nærme seg fjerdeplassen i ligaen. Fjerdeplassen gir hjemmebanefordel … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 7. januar 2016»

Undertegnede er så kald på fingra at ledda stivner, touchmetoden utgår og ting tar tid. Iskald dagbok i dag altså.

Bortekamp på iskaldt underlag
I dag er iskrigerne våre, som Vazelina Bilopphøggers synger, på vei til «feil side `ta Mjøsa i buss», for å gruse Storhamar og nærme seg fjerdeplassen i ligaen. Fjerdeplassen gir hjemmebanefordel i sluttspillet, og kveldens motstander ligger rett foran oss på tabellen med 5 strake seire, så her må gutta klinke til om den gode trenden skal fortsette. Les mer om hockeyguttas ekskursjon nordover her.

Enga på skolebenken for å bli iskalde i nøtta
Oppkjøringa til sesongen er godt i gang. I går ble gutta skolert av Morten Tandberg i fotballteori, samt satte en del av den nylig tillærte kunnskapen ut i live i spillsekvenser. VPN satser på at vi slår alle på fotballklokhet i år, og legger ved denne lille perlen fra Monty Python som handler om nettopp det.

Iskald beregning fra David Brocken
Mina Kjørum har signert en toårskontrakt med Stabæk, etter at kontrakten hennes med Vålerenga gikk ut etter forrige sesong. Vi regner med at Brocken har full kontroll og veit akkurat hva han gjør.

Enga i dag
Hvis du ikke med en av bussene på vei til Hamar, kan du jo gå på quiz på Times på Galgeberg. Eller ta på deg alt du har av ull og boblejakker og ta en gåtur til stadiontomta. Nå har selve bygginga så smått begynt.

Legg igjen en kommentar