Dagboka fredag 8. januar 2016

Vålerenga har fått penger av Norsk Tipping og hockeygutta banka bønda fra Hamar. Grasrota Vålerenga er den klubben i Norge som mottar mest penger gjennom Norsk Tippings grasrotandel. Faktisk så fikk Vålerenga hele 2,9 millioner i 2015. Det er 4.449 givere som har valgt Vålerenga som sin klubb. Pengene Vålerenga får inn gjennom grasrotandelen går … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. januar 2016»

Vålerenga har fått penger av Norsk Tipping og hockeygutta banka bønda fra Hamar.

Grasrota

Vålerenga er den klubben i Norge som mottar mest penger gjennom Norsk Tippings grasrotandel. Faktisk så fikk Vålerenga hele 2,9 millioner i 2015. Det er 4.449 givere som har valgt Vålerenga som sin klubb.

Pengene Vålerenga får inn gjennom grasrotandelen går ikke til elitedelen av klubben. Her er det breddelaget som skal styrkes og spesielt barne- og ungdomsfotballen.

Har du ikke valgt Vålerenga Fotball som din mottaker av grasrotmidlene enda så får du sørge for å få det ordnet nå.

Alle fra Hamar har samma bestemor

Som vi vet så er innavl en stor del av hverdagen i mjøsregionen. Sjelden kommer det noe godt ut av det og det er alltid greit å vise dem hvor skapet skal stå.

Det sørget hockeygutta våre for når de senka Storhamar med 3-1 i OL-amfien i går. To mål av Mathias Trygg og et av Jonas Oppøyen sikret seiern.

Men skryt skal gis der skryt fortjenes. Hele 4833 tilskuere så matchen i går. Med andre ord var alle søsken, søskenbarn og søskenbarnas søsken på plass.

Vålerenga hockey er ubeseira i 2016!

Stadionbygginga

Nå er endelig gravinga i gang på Valle! Sjekk ut vårt webkamera: Følg stadionbyggginga live hos VPN.

Legg igjen en kommentar