Dagboka torsdag 5. november 2015

Kroner for salg av tomter til stadion er på konto, men de forsvinner igjen snart. Samtidig nærmer vi oss avslutning for kåring av årets spiller 2015. Stadion En sen og ikke altfor lang dagbok konkluderer med at penga fra salg av deler av stadiontomta til NCC nå er i boks. Det er salget av den … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 5. november 2015»

Kroner for salg av tomter til stadion er på konto, men de forsvinner igjen snart. Samtidig nærmer vi oss avslutning for kåring av årets spiller 2015.

Stadion

En sen og ikke altfor lang dagbok konkluderer med at penga fra salg av deler av stadiontomta til NCC nå er i boks. Det er salget av den delen av tomta hvor man skal bygge leiligheter og næringsbygg som nå selges. Inn på konto kom det da 231.152.469,-. Dermed er både penga fra tomtesalg og lånet fra Fokus Bank i boks. Finansieringa er med andre ord klart!

Men penga blir ikke lenge på konto, for nå starter for alvor bygging på stadiontomta. 4. januar starter man å bygge oppover, altså på selve anlegget, men vi regner med at det fortsatt skal gjøres en del grunnarbeider. Derfor klarer vi heller ikke å la være å følge med på VPN sitt eget webkamera som viser aktiviteten på stadiontomta.

Går alt helt etter planen kan man klare å få stadion ferdig til åpningskamp på Vålerenga sin 104 års-bursdag 29. juli 2017.

Årets spiller

Vi nærmer oss avslutninga på sesong og tradisjon tro kårer VPN årets spiller. Du kan fortsatt gi din stemme i et par dager til.

[poll id=»16″]

 

En kommentar til «Dagboka torsdag 5. november 2015»

Legg igjen en kommentar