Ny svenske på vei til Vålerenga

Vålerenga skal på ny ha vært på tur til Sverige og henter nå en spiller fra Djurgården, ifølge svensk avis. Jesper Arvidsson skal visstnok ha signert gratis for Vålerenga etter at kontrakten hans med Djurgården går ut, melder svenske Expressen. Fotboldskanalen melder også det samme. Arvidsson er 30 år gammel (31 i januar) og spiller … Fortsett å lese «Ny svenske på vei til Vålerenga»

Vålerenga skal på ny ha vært på tur til Sverige og henter nå en spiller fra Djurgården, ifølge svensk avis.

Jesper Arvidsson skal visstnok ha signert gratis for Vålerenga etter at kontrakten hans med Djurgården går ut, melder svenske Expressen. Fotboldskanalen melder også det samme.

Arvidsson er 30 år gammel (31 i januar) og spiller på venstrebacken.

Denne sesongen har han vært stort sett fast i Djurgården-forsvaret, spilt 23 av 28 kamper, scoret 4 mål, to gule og ett rødt kort. Han startet sin karriere i Elfsborg, men klarte ikke å spille seg inn på laget. Deretter ble han lånt ut til Åtvidabergs FF, før overgangen ble gjort permanent i 2012. Etter 2012-sesongen ønsket han å bytte klubb og spille for et Stockholmslag. Det var der han bodde. Det ble først spekulert i at han skulle til Hammarby, men han endte istedenfor opp i Djurgården.

Mest sannsynlig blir han da Vålerenga-spiller når overgangsvinduet åpner 1. januar.

VPN kommer tilbake med mer hvis det kommer info fra klubben.

4 kommentarer til «Ny svenske på vei til Vålerenga»

Legg igjen en kommentar