Dagboka fredag 9. september 2015

Ny spiller på vei inn, hockeygutta gikk på en smell og det er kommet en gravmaskin til Valle! Jesper Arvidsson En ny svenske skal være på vei til Vålerenga. Det melder flere svenske medier. VPN hadde også en egen sak på dette i går. Vi venter hvert fall på endelig bekreftelse, men at det blir … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. september 2015»

Ny spiller på vei inn, hockeygutta gikk på en smell og det er kommet en gravmaskin til Valle!

Jesper Arvidsson

En ny svenske skal være på vei til Vålerenga. Det melder flere svenske medier. VPN hadde også en egen sak på dette i går. Vi venter hvert fall på endelig bekreftelse, men at det blir nyheter rundt venstrebackplassen er ingen bombe.

Vi vet at klubben prøver å være tidlig ute på markedet i år. Selv om man nå er kvitt mange økonomiske forpliktelser så betyr ikke det at kassa til klubben renner over av penger. Derfor er man nødt til å se seg om etter billige spillere som kan heve laget. Dem er det heldigvis en del av. Vi får vente og se!

Smell!

Hockeygutta våre kjempa tappert mot Oilers i går, men det gikk ikke hele veien. Noen minutter før slutta scora laget fra vest 3-2 målet.

Neste kamp er borte mot Kongsvinger i morgen. Der blir det mest sannsynlig to-sifra. Deretter følger hjemmekamp mot Storhamar på tirsdag klokka 19.00. Ta turen da vel!

Graver på Valle

Som flere av dere kanskje har fått med seg så har VPN fått satt opp et kamera som viser oss hva som skjer på stadiontomta. Siste utvikling er at det nå står en graver ved innngangen til velodromen! Hva skal den mon tro?

Det er bare å sette et bokmerke på kamera-siden med en gang eller til og med sette den som hjemmeside, så holder du deg oppdatert med alt som skjer.

Lagene våre

Av mangel på noe annet å skrive om så tar vi en titt på våre andre lag.

Vi begynner med damene. De ligger nå på 8. plass (av 12 lag) i Toppserien. Det gjenstår to kamper av sesongen og i beste fall kommer man seg opp på 6. plass. I verste fall 9. plass. Uansett så er videre spill i Toppserien sikra. Gratulerer!

Rekruttgutta har hatt en bra sesong i Oddsenligaen avdeling 1. De er oppe på 6. plass, med 36 poeng. Plassen er med andre ord sikra. Det er nå to ting som er spennende i denne avdelingen. Hvem rykker opp? KFUM har leda fra sesongen startet, men har tre tap og to uavgjort på de ti siste kampene. Dermed står de på 53 poeng, men bakfra kommer Tromsdalen og Grorud med hendholdsvis 51 og 50 poeng. Attpåtil møtes KFUM og Tromsdalen til oppgjør på KFUM-Arena på søndag klokka 17.30. Det er viktig at et Oslo-lag kommer seg opp i Obos-ligaen nå! I bånn startet Lyn en sluttspurt, men det holder ikke. De ender i beste fall tredje sist og det betyr nedrykk.

Juniorlaget har også avsluttet sin sesong nå. De endte på 2. plass i Interkrets-serien, 4 poeng bak Stabæk. Vi gratulerer med vel gjennomført sesong!

Vålerenga stiller også flere lag nedover i divisjonene. I 5. divisjon avdeling 2 finner vi Vålerengas 3. lag. De har også avsluttet sesongen med en 6. plass (av 10 lag). Avdelinga ble vunnet av Fremad Famagusta, foran Bærumsløkka. Begge de lagene sikret seg opprykk.

Fortsetter vi videre nedover i divisjonene så finner vi et nytt Vålerenga-lag i 7. divisjon, avdeling 2. Dette laget har virkelig gått på en smell i år og har havnet helt sist i sin avdeling med 9 poeng på 18 kamper. Vi regner med at trenern er sparka for lengst og at Klanen har vært tilstede på trening for å gravlegge hele laget.

Men det er faktisk et Vålerenga-lag til. I 8. divisjon avdeling 1 finner vi dem og sesongen har gått helt OK. De er på 9. plass av 18. lag, 7 seire, 1 uavgjort og 7 tap. Hva som skjer med det laget til neste år når 7. divisjonslaget rykker ned vet vi ikke. Vi tror ikke det eksisterer noen 9. divisjon i Oslo og to lag fra samme klubb er vel heller ikke lov.

Vi velger tilslutt å ta med Vålerenga kvinner 2. Det eneste laget som i år har vunnet noe! De har pløyd over motstanderne i 2. divisjon avdeling 1 og sikret seg 1. plassen med 53 poeng på 22 kamper. At det er LSK 2 som ligger på 2. plass gjør at det smaker enda bedre. Også for kvinnene så er regelen sånn at 2. lag ikke kan spille i 1. divisjon. Dermed blir det ikke opprykk for damene, men vi kan uansett gratulerer med en vel gjennomført sesong!

Sånn, der har du en kjapp status på en del av Vålerenga sine senior/junior lag.

Legg igjen en kommentar