Tre nye spillere klare for Vålerenga

Som forventet så har Vålerenga idag hentet tre nye spillere.

Anders Nedrebø (27 år) fra Bærum, Jesper Arvidsson (30 år) fra Djurgården og Marcus Sandberg (25 år) fra IFK Gøteborg er klare for Vålerenga. Dette er overganger som vi tidligere har skrevet om og som har vært klare i flere uker.

Alle de tre signerer kontrakter på tre år. Både Arvidsson og Sandberg kommer gratis fra sine klubber, mens Nedrebø er vi litt mer usikker på. Uansett har han kostet litt penger, men neppe mye.

Les også: Store endringer på gang i spillerstallen
Les også: Ny svenske på vei til Vålerenga

Se intervjuer med de nye spillerne her (fra vif-fotball.no):


Facebook-kommentarer:

1 tilbakemelding

  1. 12. november 2015

    […] 3 nye spillere til Enga Vålerenga har begynt forsterkningen av laget før neste sesong. Fellesnevneren er vel at ingen av signeringene får oss som følger Enga til å møte på Gardermoen for å lage kaos og ta imot dem med åpne armer «Tyrkia-style». Lite wow-faktor. 2 svensker og en potet fra norsk OBOS-liga skal ta oss nærmere medalje i Tippeligaen. Av svenskene har vi en keeper på 25 år som knapt har spilt A-lagsfotball de siste 3 sesongene, og en venstreback på 30 år som har spilt fast i Allsvenskan over mange år. Jeg veit hvem jeg har mest trua på. Poteten fra OBOS sies å kunne spille både høyre og venstre, kant og back. I mine ører tenker jeg at da er Alex Mathisens dager i klubben talte, men vi får se hva I har tenkt. Uansett skal alle få sjansen til å motbevise min lette negativitet over at vi ikke kan finne yngre og mer spennende spillere til en lignende penge. Les mer om de nye gutta her. […]

Det kan hende du også liker...