Dagboka mandag 14. september 2015

Det er mandag, og på tide å komme seg ut i verden. Denne dagen kommer ikke til å suge av seg sjæl! Dagboka i dag er av det litt ambivalente slaget. Snipp snapp snute…der var medaljehåpet ute Vi var på Ullevål på søndag for å se gutta kjempe seg opp i medaljekampen igjen…trodde vi. Slik … Fortsett å lese «Dagboka mandag 14. september 2015»

Det er mandag, og på tide å komme seg ut i verden. Denne dagen kommer ikke til å suge av seg sjæl! Dagboka i dag er av det litt ambivalente slaget.

Snipp snapp snute…der var medaljehåpet ute

Vi var på Ullevål på søndag for å se gutta kjempe seg opp i medaljekampen igjen…trodde vi. Slik gikk det ikke. Gutta tapte 2-4. Det var en stusselig affære. Rekdal mente vi spilte bedre enn resultatet skulle tilsi. Vi veit da fader om vi er enige i det der. Men hver mann har rett til å ha sin mening og vi er ikke dummere enn at vi veit at vi alle har en subjektiv oppfatning av virkeligheten. Vi holder oss derfor til fakta. Viking putta 4 mål og vi putta 2. Vi har vel ikke spilt så dårlig siden vi gikk ut i sommer og meldte oss på gullkampen. Etter den erklæringa har vi ikke spilt stort bedre enn Sandefjord.

Det var glissent på tribben. Kjipt, men vi skjønner det. Når det virker som om gutta ikke møter opp til kamp sjæl, så kan vi skjønne at noen tenker tanker som; «hvorfor skal jeg gidde å møte på kamp når jeg kan se kampen på skjermen hjemme?». Vi sier ikke at vi tenker slik, eller at det er riktig. Vi sier at vi skjønner at noen gjør det. Vi var på matchen og referatet vårt kan du lese her dersom du gidder.

HÅKKI

Da Per Aabel sa de kjente ordene, «dersom generalprøven suger kølle, sitter premieren som ei kule», visste han hva han snakka om. Iskrigera innleda helga med å slå søskenbarna på Hamar 0-3. Kampen var prega av et Vålerenga som spilte med og for hverandre. Gutta jobba for alle måla. Søberg stengte kiosken og holdt nullen. Vi eide tribuna og noen av oss kom sågar inn gratis. Det er greit at man slomser med fjøsstellet men korntrygda rekker ikke langt dersom man ikke tar betalt for framvisning av buskapen sin. Vi bare nevner det.

Dømminga borte i fjøset var skandale, med feilaktig annullert mål og gode greier. Men vi vant kampen og vi er ikke så smålige at vi dveler noe mere med det der. Johnsen dreit seg ut og han veit det. Enkelt og greit.

Var du ikke på matchen, sier du? Vel…du kan lese kampreferatet her.

Vi ser fram til neste kamp. Ser deg på Jordal førstkommende torsdag. Da møter vi Vålerenga Rejects aka LØK. Til da:

 

Vålerenga i dag

Vi sender sms til Follestad og Lauman Ylven for å høre om de kan spille fotball.

En kommentar til «Dagboka mandag 14. september 2015»

  1. Jeg synes laget hadde en helt annen innstilling i går enn det har hatt siste 3-4 kampene, så at dette er det dårligste siden gullpratet er jeg helt uenig i. Angrepsspillet var det mer fart i enn på lenge, og gutta turde å spille fremover selv om det da også ble en del feilpasninger. Synes uansett dette er bedre fotball enn de umotiverte greiene vi har sett i det siste null bevegelse og masse støttepasninger. Gårsdagens store problem var kløn i forsvar. -Min subjektive mening:)

Legg igjen en kommentar