Dagboka tirsdag 15. september 2015

Skribenten satt litt for lenge oppe og fulgte valgsendinga i natt, og er derfor trøtt i øya og har tørr humor. VPN håper du brukte stemmeretten din og benyttet muligheten til å påvirke politikerne i vår kjære by i går. Gjerne i Vålerenga-positiv retning. Vålerenga scora alle måla da Skeid ble slått 2-1 mandag kveld … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 15. september 2015»

Skribenten satt litt for lenge oppe og fulgte valgsendinga i natt, og er derfor trøtt i øya og har tørr humor. VPN håper du brukte stemmeretten din og benyttet muligheten til å påvirke politikerne i vår kjære by i går. Gjerne i Vålerenga-positiv retning.

Vålerenga scora alle måla da Skeid ble slått 2-1 mandag kveld
Flere av A-lagsspillerne fikk prøve seg i rekruttkampen mot Skeid mandag kveld. Både Langer, Stengel, Braaten og Lindkvist var i aksjon. Skeid tok ledelsen etter et selvmål av Vålerengas Mats Lien Vågan, men scoringer fra Daniel Braaten og Niklas Castro sikret likevel seieren. Neste mandag møter rekruttene KFUM Oslo på Ekeberg. Møt opp og støtt unggutta!

En inkluderende klubb
4 flotte representanter for flyktninger som har kommet til Norge og har integrert seg på en fortreffelig måte besøkte Ullevål på søndag. Sadiq, Farid, Teo og Shero bor eller har bodd ved mottaket i Trøgstad kommune, og har både skaffet seg utdannelse og jobb. På Ullevål fikk de oppvartning og en flott opplevelse, men gutta var skuffa over resultatet. Vi ser frem til å få de som nye sesongkortholdere i framtida.

Moa ute med skade
Moa rusla av banen med skade etter å ha gitt Enga ledelsen mot Viking på søndag. Undertegnede var sikkert ikke aleine om å frykte det verste, men (heldigvis) ser det ut som Moa bare er ute i noen få kamper ifølge Rekdal. Det er lissom ikke helt det samme med Brown på topp. Touchen, instinktet og avslutningene mangler den kvaliteten som Moa leverer, og de neste kampene blir ikke noe lettere nå. En skikkelig strek(k) i regningen for trenerteamet der altså.

Enga-brødet får ny pose
Bakers fortsetter å levere Enga-morrabrød til hele Oslo, men nå har de tredd en ny pose nedover det harde, grove brødet for å gjøre det mer synlig. Smake godt skal det visst fortsatt også gjøre! Så svelg nedpå noen skiver hver dag, så støtter du Enga med noen kroner i samme slengen.

Enga i dag
Vi smører jordbærsyltetøy på Enga-brødet, tenker over hva slags by vi vil få de neste 4 åra, og er ganske overbevist om at det ordner seg for snille Enga-folk uansett!

Legg igjen en kommentar