Dagboka onsdag 16. september 2015

Midtukeboka har lite om lite. Den har litt om blogg, og litt om hockey. Litt parkvesenets eventyrblanding der altså. Vi er til og med internasjonale og ser litt på breddeidretten utenfor Norges grenser. Før vi glemmer det så skal vi bare minne dere om hockeyen i morra. Vålerengas hittil ubeseira hockey-gutter (og menn) skal ta i mot … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. september 2015»

Midtukeboka har lite om lite. Den har litt om blogg, og litt om hockey. Litt parkvesenets eventyrblanding der altså. Vi er til og med internasjonale og ser litt på breddeidretten utenfor Norges grenser.

Før vi glemmer det så skal vi bare minne dere om hockeyen i morra. Vålerengas hittil ubeseira hockey-gutter (og menn) skal ta i mot Lørenskog på Jordal. Sånn. Billettinformasjon finner du her, og du kjøper alle billettene dine enten i luka på Jordal eller på internettet.

Bloggorama
Vi er ikke helt ferdig med hockeyen. Vålerengas Fredrik Csisar har starta egen blogg på Klanen.no. Supporterne blogger hos klubben, og spillerne blogger hos supporterne. Det er litt rart, men også veldig fint. Dagboka har trua, og satser på at dette blir noe helt annet enn en moteblogg. Vi gleder oss!

Fantasiliga
Nei, vi tenker ikke på Tippeligaen selv om den kan være rimelig fantastisk noen ganger. Vi tenker på denne «fantasy-ligaen» vi har gående på Premier League sin nettside. Det har gått noen runder og vi kan ta en pust i bakken, og se hvordan det ligger an i toppen.

Topp-5 i fantasy-ligaen vår.
Topp-5 i fantasy-ligaen vår.

Som vi ser er det veldig jevnt blant de fem beste. På neste plassering finner vi Sepp Blatter United med 233 poeng. Det er altså et lite hopp ned til de nest beste og et langt hopp til de skikkelig dårlige. Tippeligaen nærmer seg slutten (ta det med ro, det er mange kamper igjen), så det kan jo være greit å forberede seg på en trøstesløs vintervandring med litt Premier League-ball?

Vålerenga i dag
Idag tar vi på oss lipgloss og hockeykølle og går rundt og slår uskyldige mennesker i bakhodet. Klager de sier vi det var deres egen feil da de valgte å gå inn i pendelbanen vi hadde kølla. Utenom det skjer det ikke en dritt.

Legg igjen en kommentar