Dagboka fredag 17. juli 2015

Ferieturer, arbeidsturer, fotballturer og noe annet. Dagboka har mye fotball, men ingen hockey. Det er dog noen damer som gjerne vil ha din oppmerksomhet. Sommertid er som oftest tid for tur. Enten det er biltur, flytur eller båttur. Noen av Vålerenga Fotball Elites ansatte har fått ferietur. Det veit vi fordi vi følger dem på … Fortsett å lese «Dagboka fredag 17. juli 2015»

Ferieturer, arbeidsturer, fotballturer og noe annet. Dagboka har mye fotball, men ingen hockey. Det er dog noen damer som gjerne vil ha din oppmerksomhet.

Sommertid er som oftest tid for tur. Enten det er biltur, flytur eller båttur. Noen av Vålerenga Fotball Elites ansatte har fått ferietur. Det veit vi fordi vi følger dem på Instagram. Vi gleder oss over tænninga så satser vi samtidig på at alle spillerne får fornya energi og tar ca 33-36 poeng gjennom høsten.

For det er nemlig det vi trenger om det skal bli gjevt metall neste sesong. Gjevt metall betyr fotballtur til Europa neste sesong, og det vil vi gjerne ut på igjen. Aperopet har en god sak om hvor morsomt det er med fotballtur. Vi anbefaler at alle ledere, trenere og spillere i Vålerenga leser den lille saken så de veit hvor mye vi supportere gleder oss til tur neste år.

Les mer: Overgangsvinduoppdatering

Det er noe som gjenstår for å oppnå drømmen om fotballtur til utlandet. Først og fremst så gjenstår det 14 kamper. Det er en reise som starter mot Lillestrøm på Ullevaal 27. juli. Vi trenger også noen flere spillere – og da spillere som går rett inn på laget. Twitter-kontoen til Vålerenga la i går ut noe som kan tolkes som en teaser.

Hvor han drar veit ikke vi, men vi håper han drar et sted der han kan trekke en spiller opp av hatten.

Dameballen er i gang

«Fotballen har pause» er det mange som sier. Det er vi helt uenig i. Det er kanskje pause i England og i Tippeligaen, men Toppserien hviler ikke (lenger)! VG har en flott sak om spillerne i Vålerenga. Det vil si – de har en sak om navna. En morsom sak okke som, for når du ser på spillertroppen kan vi skjønne at Guro Pettersen blir forvirra…

Les mer: Leif Tsolis oppsummerer og ser framover (VIF)

Om du vil være med å se om forvirringa blir komplett så syns vi du skal ta deg en tur til Vallhall på søndag. Matchen starter 16:00 og koster deg 50 spenn. Er du under 16 kommer du inn gratis.

Vi ønsker uansett Camilla, Camilla, Camilla, Frida, Frida, Anne-Lise, Anne, Lise, Maren, Maren, Tina, Ina og Mina lykke til. Da blir det vel tre poeng da jenter?

Vålerenga i dag

Vi koser oss med tverrliggerutfordringa vi slang i retning damelaget. Del en finner du her, og del to finner du her. Når vi er ferdig med den så rusler vi en tur ned til Bohemen for kunnskapskappleik. Det skal visstnok være plasser igjen. Bli med på sommerquiz da vel!

En kommentar til «Dagboka fredag 17. juli 2015»

Legg igjen en kommentar