Dagboka mandag 20. juli 2015

Dagboka i dag handler mye om fotball, litt om hockey og litt om denne digitale hverdagen vi alle tar del i. Litt som en omelett der du tar det du har i kjøleskapet og lager noe godt. Først ut er damelaget. Der gutta hviler så er damene endelig i gang igjen. En litt ufrivillig pause, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. juli 2015»

Dagboka i dag handler mye om fotball, litt om hockey og litt om denne digitale hverdagen vi alle tar del i. Litt som en omelett der du tar det du har i kjøleskapet og lager noe godt.

Først ut er damelaget. Der gutta hviler så er damene endelig i gang igjen. En litt ufrivillig pause, kan vi kanskje si. Det var jo VM i Canada for ikke så lenge siden. Der ble landslaget vårt slått ut av England, og dette har våre jenter tydelig tatt lærdom av. Seier er det eneste som holder!

Les mer: Tverrliggerutfordring del en og del to

Seier ble det også. 2-0 over bunnlaget Medkila gir Vålerenga syv poeng og elleve poeng etter ni kamper. Det gir en syvendeplass hittil. Vi er egentlig godt fornøyd. Det viktigste er at damene ikke gjør som herrene og drar på seg unødvendige poengtap mot møkkalaga på hjemmebane.

Overgangskaos

Ok. Kaos er kanskje å ta litt vel hardt i (utenom for Viking). I alle fall for administrasjonens del. De har nok full kontroll over hvem som kommer inn, og hvem som forsvinner. Vi aner dog ikke. Utenom den svenske backen Lundström som visstnok skulle signere i helgen. Han har vi ikke sett noe til, men han kommer sikkert i dag!

Det ryktes at en som har putta 16 mål fra midtbanen til Standard Liege er på prøvespill hos oss. Det er et saftig rykte som vi kanskje ikke har helt trua på. Men hey, vi har trodd på julenissen før vi! Du kan diskutere det og alle de andre ryktene på forumet i overgangstråden.

Hockeyrot

Kan noen fortelle oss hvor spillerne vi skal bruke neste sesong er? Greit at mange jobber med stadionprosjekt, men vi trenger jo noen spillere også. Før sesongslutt så var det noen som snakka om turer til USA der de hadde sett på spillere som skulle komme til Jordal. De har vi ikke sett så mye av. I stedet så har spillere spent på seg skøytene og glidd til andre deler av verden. Må Dagboka spenne på seg skøytene igjen? For alles del håper vi ikke det.

Vålerenga i dag

Det kan tyde på at det blir sol ute. Det har Yr fortalt oss. Derfor syns vi du skal ta med puddingen ut og hæppe litt. Ellers så kan du ta med deg laptopen eller mobiltelefonen din på et lokalt vannhull og diskutere fotball med de rundt bardisken – og de på internett.

 

En kommentar til «Dagboka mandag 20. juli 2015»

Legg igjen en kommentar