Dagboka tirsdag 21. juni 2015

Strilen ska hem, svensken skal til Oslo, DNB fotballcamp har ledige plasser og du får billige billetter til kampen mot Lillestrøm bare fordi du deltar på Norwaycup. Det er et derivat av dagboka. Strilen ska hem Sivert Heltne Nilsen kom i fjor inn som et rødt fyrtårn på Ullevaal og gjorde sine saker bra. Da … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. juni 2015»

Strilen ska hem, svensken skal til Oslo, DNB fotballcamp har ledige plasser og du får billige billetter til kampen mot Lillestrøm bare fordi du deltar på Norwaycup. Det er et derivat av dagboka.

Strilen ska hem

Sivert Heltne Nilsen kom i fjor inn som et rødt fyrtårn på Ullevaal og gjorde sine saker bra. Da ble det 2642 minutter fordelt på 28 kamper i Tippeligaen. I år har det derimot gått tråere. Som Kjetil Rekdal sier til klubbens sider– Han er vel egentlig best når han er en leder som er trygg på plassen sin, og det er han ikke lenger. Konkurransen har økt, og etter samtale med Sivert kom vi vel frem til at det var best for begge parter at vi fant en annen løsning.

Sivert er en knakende kjekk kar. Egentlig skulle vi tilta i vinkel over å sende spillere til vestlandsbygda, men Brann er ikke lenger noen trussel og siden Sivert er den han er ønsker vi ikke rødtoppen noen annet enn all mulig hell og lykke der borte.

Og takk for bidraget!

For å mimre litt, for det må man jo, kan du jo titte på intervjuet vi gjorde med Sivert på La Manga.

Ny partysvenske

Som vi har meldt om i lengre tid skulle Robert Lundström signere for Vålerenga. Det skjedde i går. Fra januar er han bosmanspiller, og kan gå gratis til Vålerenga. Det som gjenstår nå er å bli enige med GIF Sundsvall så han kan bli spillerklar så fort som mulig allerede denne sesongen. Da skal jo svenskene ha spenn, men det kan neppe være all verden og det vil være historisk om klubbene ikke blir enige.

Til klubbens sider beskriver Lundström seg selv som en løpssterk, offensiv back med god pasningsfot. Det klinger godt i dagbokas ører og ser frem til han spille. Også funderer vi litt på om det blir fult partyhjørne når Lundström og Lindkvist finner sammen. Svenskene har et rykte å ta vare på.

DNB Fotball camp

I uke 32 og 33 arrangerer Vålerenga DNB fotball camp på Valle. Det loves topp stemning, topp trenere fra Vålerengas ulike lag og muligheter for å møte heltene på a-laget for en signatur eller klem. Om det ikke var for at dagboka har passert 50 år skulle vi meldt oss på sjøl.

Damene som sjarmerer alle

Ikke mindre enn 3 saker fikk Vålerengas damelag i VG denne helgen. Det starta med en twit fra Guro Pettersen:

De våkne journalistene hos VG klinka til og lagde en helt egen sak med video og greier. Etter kampen har VG levert denne fine oppsummeringa av kampen mot Medkila som endte 2-0 til Vålerenga. Så velger VG å fokusere på hvor få tilskuere det er i Toppserien kontra VM i Canada. Nå er det alltid dårlig gjort å sammenligne tilskuertall i VM med tilskuertall for klubbfotball, men VG finner en relevans gjennom Daniela Schwarz som deltok i mesterskapet. Dagboka er allikevel uenige i sammenligningen.

Det sagt er det reit å påpeke at folk ikke renner ned dørene i Vallhall. 87 tilskuere så oppgjøret mot Medkila, det er selvsagt lov å ønske seg fler. Anne Lise Olsen ønsker seg fler og frir til Klanen: – Vi må skape interesse blant folk. LSK er godt i gang, de har en stor heiagjeng hver kamp. Vi bør få Klanen på plass. 

Her må det presiseres at flere fra Klanen er på de fleste kampa, og om man får opp interessen kommer enda fler. For det ER gøy på damekamper, vi sverger!

Billige billetter for laga på sletta

Hvert lag, bestående av maksimalt 15 personer, betaler 750 spenn for å se Vålerenga trampe på fugler. Er det noe å lure på?

 

 

Norwaycup
Vålerenga i dag

Blir vel en øl og håndjager?

En kommentar til «Dagboka tirsdag 21. juni 2015»

Legg igjen en kommentar