Dagboka onsdag 13. mai 2015

Med fem skudd på mål så scora Vålerenga fem mål i går. Dermed kommer gutta hjem til Oslo med tre poeng i bagasjen og vi er fortsatt med i medaljekampen. 5-4 Vi tar ikke med for mye om Tromsø-kampen i Dagboka, det kan du lese mer om i kampreferatet. Det vi tar med er at … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 13. mai 2015»

Med fem skudd på mål så scora Vålerenga fem mål i går. Dermed kommer gutta hjem til Oslo med tre poeng i bagasjen og vi er fortsatt med i medaljekampen.

5-4

Vi tar ikke med for mye om Tromsø-kampen i Dagboka, det kan du lese mer om i kampreferatet. Det vi tar med er at det er gledelig at selv om vi lekker som en sil bakover så har vi nå endelig klart å få opp effektiviteten foran mål, noe Vålerenga har slitt med i hele år. Fortsetter vi med å score på sjansene våre så vil det bli mange morsomme kamper fremover.

Så har du lyst til å kose deg med godfølelsen fra kampen i går litt til, så ta turen innom kampreferatet. Der finner du kampfakta, videohøydepunkter og Kjetil Rekdal sin reaksjon etter kampen.

Tilslutt kan vi nevne at Herman Stengel sitt 1-1-mål i går var Vålerenga sitt 1500 mål i toppdivisjonen. Som sagt så kan du se frispark-perlen i kampreferatet.

Les også: Fem skudd på mål og seier 5-4

Hevn mot Stabæk

Damelaget gjorde det gutta aldri klarte i går, nemlig å vinne mot Stabæk. Matchen, som ble spilt i Vallhall, endte 1-0 til Oslos Stolthet. Det var Emelie Erlandsson som scoret Vålerenga sitt mål i det 72. minutt. Kanskje kommer vi tilbake med et kampreferat, men vi lover ingenting.

Neste match for damene er på lørdag, da er det duket for bortematch mot LSK. Kampen begynner klokka 13.00, noe som betyr at den kræsjer med guttas kamp som begynner 15.30. Kjører du egen bil så kan du rekke det. Vi har forsøkt å se om det blir satt opp en buss som kan ta oss på begge kampene, men har så langt ikke funnet noe. Uansett, takk NFF, for å legge to kamper så tett på hverandre.

Mjøndalen

Vi ser fremover, for kampene kommer tett som hagel nå! Lørdag klokkka 15.30 er det duket for kamp mot Mjøndalen. Kampen begynner altså 15.30. Merk dere tidspunktene, for vi er litt usikre på om vi har hatt en kamp som starter 15.30 de siste årene.

Mjøndalen har hatt en sesong bedre enn de kunne håpet på i sine fineste drømmer så langt og det toppet seg i går med at de slo Rosenborg 3-2. Del ligger nå på 6. plass med 12 poeng, altså kun to poeng bak Vålerenga.

Vi anbefaler at du allerede nå sikrer deg billett til kampen. Vi tror ikke at det blir utsolgt, men det blir bra med folk og hvis du har en plass du absolutt vil sitte, så kan det være lurt å være tidlig ute. Billetter finner du hos Billettservie.no. Ta med deg en venn eller fire, så blir dette en skikkelig fest!

Klubben har som vanlig laget et Facebook-arrangement til kampen, i skrivende stund er det 805 stykker som har meldt seg på, men vi regner med at det blir et par tusen til i løpet av dagen. Bli med da vel!

988548_10153923865974498_4556627174049227675_n

Legg igjen en kommentar