Videre i cupen!

Cup er lett når du kan det. Vålerenga har mange baklengs og få skåringer så langt denne sesongen. På onsdag snudde det, og det blei smultring og sju pinner etter overbevisende seier i cupen. Med sju målskårere er det såpass mange at vi ikke har fått lista enda. Uansett er det klart at Vålerenga er … Fortsett å lese «Videre i cupen!»

Cup er lett når du kan det. Vålerenga har mange baklengs og få skåringer så langt denne sesongen. På onsdag snudde det, og det blei smultring og sju pinner etter overbevisende seier i cupen.

Med sju målskårere er det såpass mange at vi ikke har fått lista enda. Uansett er det klart at Vålerenga er videre fra cupens andre runde etter overbevisende seier mot Sarpsborg 08. 0-7 smaker godt for et lag som har til gode å holde målet reint denne sesongen, og neste kamp for damene er allerede til lørdag. Da spilles det borte mot Kolbotn 15:00.

Så er spørsmålet, reiser du for å se Vålerenga-Stabæk på Ullevaal? Eller tar du buss 81B fra Tollboden 13:46 for å se Kolbotn-Vålerenga?

 

En kommentar til «Videre i cupen!»

Legg igjen en kommentar