Dagboka 7. mai 2015

Vålerenga har avansert i cupen, Vålerenga er ute av cupen og NFF hater Vålerenga. Joda, der er dagboka i et nøtteskall. Lekent videre Som vi meldte i går gikk Sarpsborg 08 på en nesestyver da Vålerenga lærte dem en ting eller to om fotball. 0-7 ble det for våre damer. Lett når man kan det, … Fortsett å lese «Dagboka 7. mai 2015»

Vålerenga har avansert i cupen, Vålerenga er ute av cupen og NFF hater Vålerenga. Joda, der er dagboka i et nøtteskall.

Lekent videre

Som vi meldte i går gikk Sarpsborg 08 på en nesestyver da Vålerenga lærte dem en ting eller to om fotball. 0-7 ble det for våre damer.

Lett når man kan det, oppsummerer vel denne cuprunden.

Ut igjen

Det er en stund siden cup var Vålerengas greie. Her er lista over våre prestasjoner siden 2000:
2015: 0-1 Gjøvik/Lyn (2. runde)
2014: 2-3 Odd (4. runde)
2013: 1-2 Rosenborg (kvartfinale)
2012: 1-3 Sandefjord (3. runde)
2011: 0-1 Kjelsås (2. runde)
2010: 2-3 Tønsberg (2. runde)
2009: 3-6 Molde (semifinale)
2008: 4-1 vant hele dritten! Mot Stabæk i cupfinalen.
2007: 1-3 Nybergsund (4. runde)
2006: 0-3 Fredrikstad (kvartfinale)
2005: 0-2 Lillestrøm (semifinale)
2004: 2-3 Bærum (3. runde)
2003: 1-3 Skeid (kvartfinale)
2002: 1-0 vant hele dritten! Mot Odd i cupfinalen.
2001: 2-3 Bryne (kvartfinale)
2000: 2-3 Viking (kvartfinale)

Vålerenga handler om religion, tradisjoner, ære og stolthet. Etter hvert er det greit kjipt at å ryke mot molbolag i cupen sorteres under dette. Slik har det altså blitt.

Mange folk er sinna, forbanna, frustrerte, sure og tverre. Enda flere folk forteller de sinna, forbanna, frustrerte, sure og tverre folka at det ikke er bra for klubben at de er nettopp det. De sier vi må være positive, se fremover og være glade. Tross alt gjør vi det fett i serien.

Hva faen er dette for en retorikk? Er dere blitt helt duste, hele gjengen? Visst faen er vi sure. Vi er tverre. Vi er sinna. Vi er forbanna. Er ikke det mye mer enn likegyldighet? Likegyldighet var vi under Martin Andresen, denne dagboka er utrolig glad for at vi ikke er likegyldige lenger, men igjen viser følelser.

Dere balanserte, kondisjonerte og rasjonelle: dra til helvete! Og brenn.

Heldigvis er det ikke bare vanlige folk som er forbanna. Kjetil Rekdal er forbanna han og. Dessuten varsler han endringer, i følge sporten.com. Hva slags konsekvenser det får kommer ikke tydelig frem i artikkelen, men en antagelse er at vi får høre mer om dette til lørdag, da møter vi Stabæk på Ullevaal.

Ordfører Fabian Stang prøver å trøste ved å minne om at cupen er for bønder.

At ordføreren kaller damelaget vårt, som er videre i cupen, for bønder gjør oss enda mer forbanna.

NFF hater Vålerenga

Forbundet viser på den ene siden vett når de ikke innstiller på sanksjoner for kaptein Christian Grindheim etter at han viste følelser da han ble intervjuet etter kampen mot Lillestrøm. Dermed får han ingen karantene.7

På den annen side viser NFF sitt vedvarende hat mot Vålerenga ved å sette oss opp mot dårlige andredivisjonslag i cupen sånn at vi ikke kan gå videre.

Jævler!

Nye muligheter på lørdag

Serien! Fy faen som vi elsker seriespill. Akkurat nå ligger Vålerenga på tredjeplass med Stabæk 2 poeng foran seg. Som en skjebnens ironi skal disse to lagene møte hverandre på lørdag, hjemme på Ullevaal. Det vil si at Vålerenga inntar andreplassen på det som  vil vise seg å være en deilig maikveld. Hvem ville trodd, for kun få måneder siden, at Vålerenga-Stabæk skulle være et toppoppgjør?

Selvsagt kommer du. Gi beskjed til klubben om det her, også kjøper du deg billett til kampen her.

Fet konkurranse, fete premier

Vi har en konkurranse gående hvor du kan vinne en eksklusiv t-skjorte som er signert av en haug Vålerengaspillere. Både de som sparker ball og de som slår puck. For å være med skriver du om noe ved Vålerenga som engasjerer deg, på godt eller vondt, og sender til oss. Sara Uthus-Sævarang har skrevet om Bakern Børre, hva nå enn det måtte bety.

Håkki

Ishockey er et spill bestående av småkonger med litt større småkonger som styrer de mindre småkongene. Det kalles administrasjon. Det er galskap fra ende til annen, om du ikke tror oss får du ta en tur til Jordal.

Noen ganger finner alle disse småkongene sammen og samles om et felles mål. Da blir det gjerne fett. Dritfett faktisk. Så også i VM, som da Norge grøfta Slovakia. Eller Slovenia, eller Tjekkia eller noe…litt mye å holde styr på for oss.

Uansett, gutta fra Oslo Øst som spiller med flagget på brøstet gjør jobben sin bra i Hockey VM. Morten Ask puta i går Norges mål da vi utligna til 2-2 mot Slovakia. Norge kan være på vei mot kvartfinale. Hva er det med Morten Ask og mesterskap som VM og OL? Chuck Norris…ta deg en bolle!

En kommentar til «Dagboka 7. mai 2015»

  1. Nekter å ikke være positiv. For det er ikke snakk om å være "… balanserte, kondisjonerte og rasjonelle," så oppfordringa om å "dra til helvete! og brenn(e)" vil ikke bli fulgt. Det dreier seg om å tåle motgang, være forbanna NOEN TIMER (aldri mer!), riste av seg skuffelsen og gå videre, som så mange ganger før. Livet som Vålerengasupporter krever tilvenning og litt mental jobbing, riktignok. Men klarer ikke dagbokforfatteren eller andre det, er det bare to muligheter: (1) Du er medgangssupporter. Da foreslår jeg LSK eller Lyn i stedet – der vil du finne nok likesinnede! – eller (2) Du vil før eller seinere (hvis det ikke har skjedd allerede, da) pådra deg blødende magesår. Det anbefales ikke – det er vondt! Så altså: Rist det av deg, gå hen på Ullevaal lørdag og støtt laget! For I ÅR gjelder "cupfinale er for bønder." Så får vi se neste år. Eller seinere år.

Legg igjen en kommentar