Hjem i skam

Etter en hårreisende dårlig innsat skal Vålerengas spillere nå reise hjem fra Gjøvik i skam. Noen ganger kan man lure på hvorfor de gidder å møte opp. Spillerne altså. Må være bedre å hvile seg inn mot neste kamp enn å få den reisebelastninga. Vålerenga har nå blitt slått ut av 2. divisjonslag tre av de … Fortsett å lese «Hjem i skam»

Etter en hårreisende dårlig innsat skal Vålerengas spillere nå reise hjem fra Gjøvik i skam.

Noen ganger kan man lure på hvorfor de gidder å møte opp. Spillerne altså. Må være bedre å hvile seg inn mot neste kamp enn å få den reisebelastninga. Vålerenga har nå blitt slått ut av 2. divisjonslag tre av de siste seks årene.

De skammelige spillerne:
Michael Langer – Niklas Gunnarsson, Markus Nakkim, Simon Larsen, Ruben Kristiansen – Sivert Heltne Nilsen (Herman Stengel fra 46), Sander Berge, Morten Berre (Ghayas Zahid fra 55) – Rasmus Lindkvist, Elias Mar Omarsson (Daniel Braaten fra 46), Moussa Njie.

Den skammelige trener: Kjetil Rekdal.

Gjøvik/Lyn – Vålerenga 1-0 (0-0)
Gjøvik stadion – 1785 tilskuere

Mål: 1-0 Markus Kvame Naglestad (61)

Gult kort Vålerenga: Ghayas Zahid

3 kommentarer til «Hjem i skam»

Legg igjen en kommentar