Dagboka mandag 2. februar 2015

Tippe- og OBOS-ligaen fra påske til søttende mai ble berammet før helga, men Ullevaal Media prøver å lage et slags show av det først i dag. Latterlig pompøst Fredag var fordelingen av TV-kampene mellom CMore og TV2 klart og oppsettet for de ni første serierundene klappet og klart med datoer og klokkeslett. I stedet for å slippe dette som … Fortsett å lese «Dagboka mandag 2. februar 2015»

Tippe- og OBOS-ligaen fra påske til søttende mai ble berammet før helga, men Ullevaal Media prøver å lage et slags show av det først i dag.

Latterlig pompøst
Fredag var fordelingen av TV-kampene mellom CMore og TV2 klart og oppsettet for de ni første serierundene klappet og klart med datoer og klokkeslett. I stedet for å slippe dette som en vanlig nyhet, har våre høye fotballherrer valgt å lage web-TV show fra Ullevaal Media Center på Ullevaal stadion.

Steffen Iversen fra CMore og Davy Wathne fra TV2 vurderer ligastarten, i tillegg har Toppfotballsjef Nils Johan Semb plukket ut sine favoritter blant TV-kampene i de ni første rundene, leser vi på vif-fotball.no

Hallo. Det er ni uker til seriestart og lagene har så vidt kommet i gang med vinterens første famlende treningskamper. Dagens synsing fra Iversen og Wathne kan vi spare oss. Hvilke favoritter Nils Johan har, veit vi fra før. Men om du elsker tåkeprat om nødvendigheten av et lokomotiv i norsk fotball og at dette bør hete RBK, klistrer du deg til dataskjermen klokka 12 og får fredagens hemmeligholdte nyheter i videovinduet på klubbens sider 

– Gutta spilte 1-1 mot god tippeligamotstand
Ja, så skrives det på klubbsidene til laget Vålerenga trente mot lørdag. Klart de er stolte over å ha snappa til seg et treningspoeng på et halvt selvmål mot selveste vårs. Og det til og med etter at vi bytta ut ni spillere og fikk atten friske bein utpå i andre omgang.

832 tilskuere pluss de få som klarte å fikse en vrien datastream, så Niklas Castro banke ballen på direkten i nota fra 15 meter etter flott forarbeid av Moussa Nije etter åtte minutter. De fleste av dem som ikke gikk i pausen fikk også se en lokal spiller utlikne til 1-1 tjue minutter før slutt via beinet til Simon Larsen, men dette var ikke grunnen til at Simon fikk gult kort.

Les referat på vif-fotball.no her 

Niklas Catro var banens beste. – I tillegg til skåringa turte han å komme ut på banen å være være Castro, sa trener Tandberg, og Niklas fikk en splitter ny Huawei Smarttelefon for bryet.
Med dette har vi gitt Vålerengas ferskeste samarbeispartner  sin vel fortjente tekstreklame.

Se videointervjuet: Rekdal: – Flere unge som viser seg fram

Riki Alba
Skal vise seg fram i Bærum denne sesongen. – Riki hadde en god vårsesong på rekruttlaget i fjor, men fikk ikke så mye spilletid som vi hadde ønsket da han var utleid i høstsesongen. Nå har han blitt seniorspiller og trenger matching på et høyere nivå enn 2. divisjon for å utvikle seg videre, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til vif-fotball.no

Vi ønsker Riki lykke til i OBOS-ligaen med ny kvalifisering til tippeligaspill på tampen av sesongen.

Lørenskog – Vålerenga 3-7
Det skulle bare mangle

Legg igjen en kommentar