Tidenes Vålerenga-kamp

Det er duket tidenes oppgjør for deg som er glad i Vålerenga. Nå møter vi oss selv til kamp på Jordal, og Vallhall. Lørdag 21. februar får du endelig vite det. Hvem er best av Vålerenga Ishockey Elite og Vålerenga Fotball Elite? Lagene spiller hockey og fotball for å avgjøre det hele – og DU … Fortsett å lese «Tidenes Vålerenga-kamp»

Det er duket tidenes oppgjør for deg som er glad i Vålerenga. Nå møter vi oss selv til kamp på Jordal, og Vallhall.

Lørdag 21. februar får du endelig vite det. Hvem er best av Vålerenga Ishockey Elite og Vålerenga Fotball Elite? Lagene spiller hockey og fotball for å avgjøre det hele – og DU er invitert.

Diskusjonen har rast både i spillergarderobene og i supporterbarene. Hvem er egentlig best? Når Vålerenga Hockey og Vålerenga Fotball nå møtes skal status endelig gjøres opp, og noen får muligheten til å være ekstra breiale.

Vi veit hva iskrigerne er i stand til på isen, men klarer de å hevde seg mot Grindheim og Zahid med fotballsko på beina? Og fotballspillerene, klarer de i det hele tatt å holde seg oppreist på skøytene – eller vil de stenge buret og smadre iskrigerne på kunstgresset i Vallhall?

Vi inviterer hele Vålerenga-familien til en dag på Jordal og Valle for å få med seg det hele – og håper at dette kan være MYE artigere enn å samle inn penger med bøsse.

Program

14:30: Dørene åpner på Jordal Amfi.
15:30: Hockey: Vålerenga Fotball mot Vålerenga Hockey.
Umiddelbart etter siste periodeslutt går ferden til Vallhall. Vålerenga-bussene frakter!
16:00: Dørene åpner i Vallhall.
17:00: Fotball: Vålerenga Fotball mot Vålerenga Hockey.
Spillerene signerer drakter og annet du har med, og slår av en prat etter kampen.
19:00: Vålerenga-fest på Vålerenga Vertshus.

Praktisk informasjon

Det er gratis inngang, men ta med deg penger å bruke på drikke. Og mat. Og gi gjerne bussene en slant som takk for skyssen.

Jordal Amfi åpner vi denne dagen to innganger. Familieinngang ved inngang 5 (der bortesupporterne vanligvis går inn), «vokseninngang» på VIP-en, 18-års aldersgrense grunnet ølsalg.

Ta med deg kontanter til drikke på bussen fra Jordal til Vallhall. Det vil ikke være mulig å ta ut kontanter i kioskene.

I Vallhall benyttes hovedinngangen. Det blir et eget område for ølsalg. Dugnadsgjengen på Valle sørger for drikke, mat og kioskvarer. Kjøp så det svir, penga går til klubbkassa.

Vålerenga Vertshus er det naturlige samlingspunktet når kvelden skal avsluttes. Her er det ikke noe spesielt program, utover Vålerenga-musikk på anlegget, åpne kraner og en utmerket anledning til å diskutere Vålerenga-året. Blir det NM-gull på Iskrigerne, og seriemesterskap for Rekdals disipler?

Sesongkort

Vi håper at MANGE benytter anledningen til å sikre seg fotballsesongkort denne dagen.

Det blir mulig å bestille sesongkort, og alle som gjør det vil få noen ekstra fordeler. Disse kommer vi tilbake til senere.

Velkommen til tidenes Vålerenga-dag: Lørdag 21. februar!

Vis gjerne din interesse for arrangementet, trykk her og inviter alle dine Vålerenga-venner!

2 kommentarer til «Tidenes Vålerenga-kamp»

Legg igjen en kommentar