Dagboka tirsdag 3. februar 2015

Det er tid for fredagskos: Fredagsklubben Vålerenga er Tippeligaens største taper foreløpig. TV2 og CMore har forsynt seg, dessverre med full rett. Vålerenga er den store taperen i første tredel av sesongen med tre fredagskamper og en lørdagskamp klokka åtte om kvelden. Vi har ikke sett noen protester fra klubben ennå, og de kommer heller … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 3. februar 2015»

Det er tid for fredagskos: Fredagsklubben Vålerenga er Tippeligaens største taper foreløpig.

TV2 og CMore har forsynt seg, dessverre med full rett. Vålerenga er den store taperen i første tredel av sesongen med tre fredagskamper og en lørdagskamp klokka åtte om kvelden. Vi har ikke sett noen protester fra klubben ennå, og de kommer heller ikke. Klubben må ta sin del av skylda for at vi har endt opp i dette uføret; det er NFF og klubbene som har solgt seg som horer.

Den forhatte mandagskampen er ute, bortsett fra påske og pinse, men den ulykkelige fredagen består. En mager trøst i elendigheten er at fredagskampene går på gratis-TV (om noe sånt egentlig finnes lenger).

Midtukekamper er dessverre en nødvendighet for å få pressa 16 serierunder inn mellom vårløsning og advent, så vi avstår fra å kritisere tirsdags- og torsdagskampene. Bortsett fra nevnte avspark klokka 20 en lørdag, ser vi heller ikke de helt store problemene med at kampene spres ut mellom klokka halv fire og sju lørdag og søndag; det er bra sutrete å bruke dette som argument for tomme tribuner. Veksling mellom søndags- og lørdagskamper ødelegger kanskje en slags forutsigbarhet, men derfra til ikke å komme seg på kamp og følge klubben i sitt hjerte, virker temmelig nedsnødd.

Sa vi at den forhatte mandagen var utryddet i fotballsammenheng? I etasjen under oss har vi mandagsklubben Brann. Fem mandagskamper de første elleve rundene. Sånt svir.

Les også: Her er TV-kampene (vif-fotball.no)

Les også: TV-kamper til frustrasjon (vpn.no)

Tidenes Vålerenga-kamp

Skal vi tro overskriften rett blir det gøy på Jordal og i Vallhall lørdag 21. februar:

Vålerenga vs Vålerenga.

Og vi som trodde toppen var nådd i Istanbul 5. november 1998 .
Enkelte sverger på at nedsablinga av Frigg med 9-0 i august ’58 fortjener tittelen tidenes Vålerenga-kamp, andre veksler mellom cuptriumfene i 1980 og 2008. Smak og behag, mora eller dattera. Kommentarfeltet skriker etter påfyll!

Les også: Tidenes Vålerenga-kamp (vpn.no)

Legg igjen en kommentar