VPN sendte xxx – Vålerenga direkte

Se referat fra kampen som vi sendte direkte i samarbeid med Vålerenga. You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page. xxx – Vålerenga: 1-1 Slutt 8 min: 0-1 Castro (Nije) 71 min: 1-1 Ellingsen (Selvmål, Nakkim) Bytter Vålerenga: 46 min: Larsen(Inn) – Kristiansen (Ut) 46 min: Nakkim(Inn) – … Fortsett å lese «VPN sendte xxx – Vålerenga direkte»

Se referat fra kampen som vi sendte direkte i samarbeid med Vålerenga.

xxx – Vålerenga: 1-1 Slutt
8 min: 0-1 Castro (Nije)
71 min: 1-1 Ellingsen (Selvmål, Nakkim)

Bytter Vålerenga:
46 min: Larsen(Inn) – Kristiansen (Ut)
46 min: Nakkim(Inn) – Wæhler (Ut)
46 min: Mathisen (Inn) – Fredheim Holm (Ut)
46 min: Hirschfeld (Inn) – Langer (Ut)
64 min: Sandrakumar (Inn) – Gunnarsson (Ut)
64 min: George (Inn) – Stengel (Ut)
64 min: Larsen (Inn) – Zahid (Ut)
73 min: Hestnes (Inn) – Nije (Ut)
73 min: Alkanany (Inn) – Castro (Ut)

Vålerenga startet med følgende lag:
Langer – Gunnarsson, Wæhler, Näsberg, Kristiansen – H. Nilsen, Stengel – Castro, Zahid, Njie – F. Holm

Troppen til kampen mot Kongsvinger:
Lars Hirchfeld, Michael Langer – Niklas Gunnarsson, Ruben Kristiansen, Simon Larsen, Daniel Fredheim Holm, Sivert Heltne Nilsen, Herman Stengel, Ghayas Zahid, Alexander Mathisen, Kjetil Wæhler, Ivan Näsberg, Moussa Njie, Markus Nakkim, Hassan Ramani, Rino Falk Larsen, Simen Hestnes, Taga George, Mathusan Sandrakumar, Mats Vågan Lien, Niklas F. Castro, Mortada Jassim Alkanany.

En kommentar til «VPN sendte xxx – Vålerenga direkte»

Legg igjen en kommentar