Vålerenga henter islandsk spiss

Et nytt islandseventyr er igang for Vålerenga etter at man er enige om en overgang for 20-åringen Elías Már Ómarsson. Vålerenga bekrefter nå at at de er enige med Keflavik om en overgang for Elías Már Ómarsson. Det var islandske Fótbolti.net som først annonserte at en overgang til Vålerenga var på trappene. Aperopet meldte også tidlig om den islandske artikkelen. Elias … Fortsett å lese «Vålerenga henter islandsk spiss»

Et nytt islandseventyr er igang for Vålerenga etter at man er enige om en overgang for 20-åringen Elías Már Ómarsson.

Vålerenga bekrefter nå at at de er enige med Keflavik om en overgang for Elías Már Ómarsson.

Det var islandske Fótbolti.net som først annonserte at en overgang til Vålerenga var på trappene. Aperopet meldte også tidlig om den islandske artikkelen.

Elias kommer fra Island til Oslo på neste uke for å gjennomføre den medisinske testen og signere den personlige kontrakten.

Fótboldi.net har også vært i kontakt med agent Ólafur Gardarsson som representerer spilleren. Han sier følgende:

» – Dette er en stor mulighet for han, og jeg har stor tro på han.»

Elias kommer fra Keflavik. På 37 kamper for Keflavik scoret han 8 mål. I den islandske 2014-sesongen scoret han 6 mål på 20 kamper. Han blir regnet som et av de største talentene på Island.

Han har en del kamper for aldersbestemte landslag. Så sent som 16. januar debuterte han for det islandske seniorlandslaget med et innhopp i treningskamp mot Canada.

Kjetil Rekdal sier i en pressemelding at han ser på Elias som en spennende spiller.

– I Elias får vi en angrepsspiller som er et stort talent. Han er ikke en erstatter for Vidar, men kommer forhåpentligvis til å sette sitt preg på Tippeligaen og bli en viktig spiller for oss etterhvert, sier Rekdal.

Vålerenga har fulgt spilleren en stund, og Elias har også vært på prøvespill og vist seg frem.

– Han gjorde et solid inntrykk og har stått høyt på lista over aktuelle nysigneringer i dette overgangsvinduet. Han er en spiller som kan bekle alle posisjoner fremover i banen, og har både stor fart, teknikk og spillerforståelse. Elías kommer til å passe godt inn, og vi skal fortsette å utvikle han her, avslutter Kjetil Rekdal.

Vålerenga ser altså ikke på han som en direkte arvtager etter Vidar Ørn Kjartansson, men som en spennende ung spille som man har stor tro på i årene fremover.

Av det VPN har funnet ut om Elias så langt så er hans største styrker god fart, teknikk og en god skuddfot.

Her er en YouTube video som vi tror viser Elias i aksjon:

Legg igjen en kommentar