Dagboka fredag 30. januar 2015

Det rører seg ting i klubben, styret har hatt møte og det er kamp i helga. Styrene Ja styrene har hatt møte. Det kan vi lese på siden til klubben. Styrene i klubb og aksjeselskap har startet å ha styremøter sammen. Til og med Trøim har begynt å delta via telefon fra London. Samarbeidet skal … Fortsett å lese «Dagboka fredag 30. januar 2015»

Det rører seg ting i klubben, styret har hatt møte og det er kamp i helga.

Styrene
Ja styrene har hatt møte. Det kan vi lese på siden til klubben. Styrene i klubb og aksjeselskap har startet å ha styremøter sammen. Til og med Trøim har begynt å delta via telefon fra London. Samarbeidet skal visstnok fungere bra og man slipper mye av spenningen som tidligere har vært.

Videre kan vi lese at styrene gir klarsignal for å hente to spisser. En som skal rett inn på laget og en unggutt som skal utvikles. Mer om det senere i dagboka.

Budsjettrammene for 2015 skal også være klare, men man venter til nærmere årsmøte i mars med å endelig godkjenne budsjettet. Dette for at man skal ha mest mulig kontroll og riktige tall. Litt utrolig der ja, økonomisk kontroll i Vålerenga? Det er vel lov å håpe.

Man med en liten oppfordring fra markedsavdeling om at tips om mulige nye sponsorer er velkommen.

Tilslutt har styret nå formelt bedt administrasjonen på Valle om å utrede både Ullevaal og Bislett som kandidater som hjemmebane i 2016. Rapporten skal legges frem for styret før sommeren, og da blir vel en beslutning tatt utover høsten.

Spisser
eliasDet er mye rykter om spisser og via aperopet.no går vi til islandske medier som nå kan melde at Vålerenga er i forhandlinger om Keflavik sin spiss Elías Már Ómarsson. Han er født i 1995, altså 20 år gammel. På 37 kamper for Keflavik har han scoret 8 mål.

Vi har forsøkt å gjennomsøke twitter kontoen hans, men fant ikke noe mer info der enn et bilde som vi tok med oss.

Elias skal ha vært på prøvespill i Vålerenga i oktober og han må jo ha gjort et godt inntrykk siden vi nå er interessert i å kjøpe mannen.

VPN regner med at Elias er den «unge spissen» som skal kjøpes inn.

XXX
Vålerenga møter laget fra de dype skoger, som vi aldri nevner navnet på, til treningskamp på lørdag. Sotahjørnet tar i den anledning opp et jævlig godt poeng.

Hvorfor skal stolte Vålerenga ta turen for å spille treningskamp mot drittlaget over alle drittlag? Laget som leverte protest, anka og sørget for at vi rykka ned til 1. divisjon i 1996. Hvorfor skal vi sponse kassa deres med inngangspenger?

Har administrasjonen på Valle helt glemt historien? Kanskje det er på tide at noen tar en historietime på Valle.

Uansett, en kamp skal det tydeligvis bli og vi kan være så irriterte vi bare vil, men gutta i kongeblått skal uansett støttes. Vi drar ikke til XXX og betaler inngangspenger, derimot vet vi at det vil komme en stream av kampen, hvert fall på sida til klubben, kanskje også her på VPN. Her kan du se hva Kjetil Rekdal har å si før kampen:

Hockey på søndag
Det er duket for et nabooppgjør på søndag når Vålerenga gjester Lørenskog. Matchen begynner klokka 17.00.

Vi er ganske sikre på at gutta nå er klare for å vise hva de duger til etter sørgelig innsats mot Storhamar sist. Uansett bør det å møte Lørenskog være motivasjon nok.

Møt opp!

kamer qakaSpillerne vi hadde – Kamer Qaka
Vi får i år et gjensyn med Kamer Qaka. Han kom til Vålerenga i 2009. På 15-årsdagen sin signerte han proffkontrakt, tidenes yngste i Vålerenga, og fremtiden så lys ut for Brandbu-gutten. Han ble tidlig omtalt som et av Norges største talenter, Barcelona og Werder Bremen skal ha vært interessert.

Uheldigvis skulle mye tull utenfor banen ødelegge for gutten og etter 2012-sesongen ble han sluppet av Vålerenga. Turen gikk deretter videre til Raufoss og nå ser det ut som at han begynner å bli voksen.

Sarpsborg 08 har nemlig signert Kamer. VPN gratulerer og ønsker deg lykke til!

Juniorgutta
Vålerenga møtte Stabæk til dyst på Nadderud kunstgress i går. Etter at Vålerenga tok ledelsen 1-0 i første omgang etter scoring av Niklas Castro så ble kampen avbrutt til pause på grunn av vær- og baneforhold.

VPN har hatt litt fokus på juniorgutta de siste dagene:
Les også: Lyn-legende styrer VIFs juniorer
Les også: – VIF er fotball-fremtiden
Les også: 13 VIF-gutter på kretslagene

Spillerne vi hadde
Vi er i gang med en annen serie som vi kan anbefale, foreløpig i tre deler:
Les også: Spillerne vi hadde – Pa og Pa
Les også: Spillerne vi hadde – del 2
Les også: Spillerne vi hadde – del 1

Vålerenga i dag
Vi kommer igjen med en oppfordring om å kjøpe sesongkort. Alle skal med! Etter det, eller hvis du allerede har kjøpt sesongkort, så kan du lene deg tilbake og dagdrømme litt. Drømmene vandrer og du ser Vålerenga banke XXX før vi setter Elisabeth J. Holm i gapestokk uttafor Vertshuset. Deretter signerer Vålerenga verdens beste spiss og en islandsk unggutt, samtidig som en riking ordner opp i alle klubbens økonomiske problemer.

Det er lov å drømme. God helg!

Legg igjen en kommentar