Dagboka torsdag 29. januar 2015

Daniel Braaten blir viet mye tid i dagboka i dag, mest for å påpeke en feil av Blabladet, men også fordi han kanskje er på vei til Vålerenga. Og blir det et nytt islandsk eventyr for Vålerenga? Daniel Braaten Blabladet har i dag en artikkel om at det vil komme en snarlig avklaring rundt situasjonen. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 29. januar 2015»

Daniel Braaten blir viet mye tid i dagboka i dag, mest for å påpeke en feil av Blabladet, men også fordi han kanskje er på vei til Vålerenga. Og blir det et nytt islandsk eventyr for Vålerenga?

Daniel Braaten
Blabladet har i dag en artikkel om at det vil komme en snarlig avklaring rundt situasjonen. Kjetil Rekdal blir sitert på å si følgende «– Vi får ta en prat med han når helga er over.».

Daniel Braaten i aksjon for Vålerenga mot Barelona og Messi i 2013.
Daniel Braaten i aksjon for Vålerenga mot Barelona og Messi i 2013.

Deretter snapper vi opp følgende i artikkelen:

En avklaring vil uansett komme i løpet av neste dagene. Det internasjonale overgangsvinduet stenger i starten av februar, noe som betyr at Braaten bare har dager på å finne seg en ny klubb.

Beklager Dagbladet, men kunnskap om fotball og overgangsvinduer har dere tydeligvis ikke. Daniel Braaten er en spiller uten kontrakt og dermed gjelder ikke overgangsvinduet for han. Klubber i utlandet kan signere Braaten i flere måneder fortsatt, mest sannsynlig til ut i mars/april en gang (denne datoen vil også være forskjellig fra land til land, det såkalte «Free transfer deadline».

Når det er sagt så håper vi på en rask avklaring, det er viktig for Vålerenga nå å få stallen raskt på plass.

Gary Martin
Gary who? Det var noe vi også tenkte når det begynte å dukke opp rykter rundt han i går. Kilden til ryktene skal visstnok være en islandsk avis, mer enn det vet vi faktisk ikke.

Gary er egentlig et produkt av Middlesbrough i England, men har på en eller annen måte havnet på Island. Her har han først spilt for Akraness (22 mål på 36 kamper) før han dro til KR Reykjavik (30 mål på 54 kamper). Videre er han 24 år og 184 cm høy. Skal vi sammenligne han med Kjartansson så scoret han 13 mål på 22 kamper i sin siste sesong i Fylkir.

Vi får se hva som skjer, men to islandske eventyr på rad? Høres for bra ut til å være sant.

Juniorgutta
Vålerenga møtte Stabæk til dyst på Nadderud kunstgress i går. Etter at Vålerenga tok ledelsen 1-0 i første omgang etter scoring av Niklas Castro så ble kampen avbrutt til pause på grunn av vær- og baneforhold.

VPN har hatt litt fokus på juniorgutta de siste dagene:
Les også: Lyn-legende styrer VIFs juniorer
Les også: – VIF er fotball-fremtiden
Les også: 13 VIF-gutter på kretslagene

Spillerne vi hadde
Vi er i gang med en annen serie som vi kan anbefale, foreløpig i tre deler:
Les også: Spillerne vi hadde – Pa og Pa
Les også: Spillerne vi hadde – del 2
Les også: Spillerne vi hadde – del 1

Legg igjen en kommentar