Dagboka onsdag 14. januar 2015

Nytt på nytt på nytt og en diskusjon på beddinga er hva vi byr på i dag Simen Olafsen har meldt seg inn i Follo. I stopper-konkurransen med Markus Nakkim og Ivan Näsberg trakk Simen det korteste strået, og Kjetil Rekdal er glad for at det ble plass til ham i det nyopprykkede førstedivisjonslaget. Vi … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. januar 2015»

Nytt på nytt på nytt og en diskusjon på beddinga er hva vi byr på i dag

Simen Olafsen har meldt seg inn i Follo. I stopper-konkurransen med Markus Nakkim og Ivan Näsberg trakk Simen det korteste strået, og Kjetil Rekdal er glad for at det ble plass til ham i det nyopprykkede førstedivisjonslaget. Vi ønsker fjorårets kaptein på andrelaget lykke til i Follo. Les mer på klubbens sider, vif-fotball.no

Utover det har vi ikke snappa opp noe som helst av skriverier om Vålerenga det siste døgnet, bortsett fra at Aperopet også har skrevet om Olafsen-overgangen, men med Follos offisielle nettside som kilde.

En gang i tida var VPN aleine om å samle og spre vålerenganytt på nettet. Nå er et mange om beinet. Klubben, Klanen, Sotahjørnet, oss sjæl og nå sist Aperopet. Mangfold er bra. Eller er det det?

Vi har tatt en runde på dette i vpn-redaksjonen. Her er årets første referat:

– Må innrømme at jeg ikke ser poenget med en haug forskjellige Vålerenga-blogger. Nå har vi VPN, sotahjørnet, aperopet. Hva skal man med alle sammen? En side med skikkelig trykk hadde kanskje vært bedre.

– Enig, men hvem av de fire ville du satsa på?

– Om Aperopet gjør Vålerengas nettverden bedre? Ingen aning. Det jeg forstår er behovet for å prøve å skape noe. Se om man får det til, se om det virker.

– Det er utrolig lite effektivt med så mange mindre fraksjoner i et miljø som allerede drar få lesere. Vi så det samme i det mediehuset der jeg jobber og vi så at eneste muligheten var å lage en felles landingsside for å få noe som helst trafikk.  Til syvende og sist er faktum det at mediebildet endrer seg drastisk og artikler i skriftlig format taper lesere for hver dag som går, da burde man i det minste se på muligheter for å samarbeide slik at de få som fortsatt leser innhold på nett får en så god og helhetlig dekning som mulig på et sted kontra x-antall steder som igjen gjør at de fleste ikke gidder.

– Vi har felles landingsside.  Enga.cc heter den.

– I et mediemangfold (som er positivt) vil en felles plattform (se bort fra enga.cc som er en «videresendingsløsning») alltid være sterkere enn mange små. Men hva som er fasiten vet jeg ikke, tror bare at det ville vært en styrke å samles om noe, men det er kanskje umulig.

– Jeg tror alle er enige i at det beste hadde vært om vi var en kraftig enhet, selv om det også kan ha sin sjarme med mange små. Aperopet (forferdelig navn) holder  høy kvalitet. Ethvert nettsted som har en mann på hver trening og som kan skrive og filme derfra bør faktisk klare å levere noe interessant. Og foreløpig klarer de det veldig bra.

Resten av diskusjonen fortsetter i kommentarfeltet

 

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 14. januar 2015»

Legg igjen en kommentar