Dagboka torsdag 15. januar 2015

Hva skjer ‘a ? OBOS-ligaen Våre nestbeste spilte i en navnløs liga forrige sesong. Endelig har det dukket opp en sponsor. Oslo bolig- og sparelag går inn som langsiktig 6-års samarbeidspartner for 1. divisjon og det er generalsekretær og tidligere vålerengahelt Kjetil Siem veldig fornøyd med. Detaljer og visjoner finner du på NFF – 1.divisjon blir … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. januar 2015»

Hva skjer ‘a ?

OBOS-ligaen

Våre nestbeste spilte i en navnløs liga forrige sesong. Endelig har det dukket opp en sponsor. Oslo bolig- og sparelag går inn som langsiktig 6-års samarbeidspartner for 1. divisjon og det er generalsekretær og tidligere vålerengahelt Kjetil Siem veldig fornøyd med. Detaljer og visjoner finner du på NFF – 1.divisjon blir OBOS-ligaen . På vegne av fotballen ønsker vi OBOS velkommen, forøvrig angår ikke denne divisjonen Vålerenga i overskuelig framtid, får vi håpe.

Aperopet

I går stilte vi spørsmål om Vålerengas blogg-univers i anledning den siste tilveksten, Aperopet. Som man roper i skogen får man svar:

VPN er en institusjon i Vålerenga-miljøet og feirer snart 20-årsdag. Det er imponerende, men det merkes også på hva som leveres derfra. Det går stadig lengre tid mellom de virkelige gode sakene, og det er lett å merke apatien i redaksjonen der. En side med flere skribenter og ingen leder vil føre til mye diskusjoner og lite framdrift. Vi er to stykker som driver Aperopet og vi diskuterer hver eneste dag. Etter noen minutter er vi enige, og da kjører vi på. Vi har med andre ord en liten og fleksibel redaksjon. Vår erfaring fra/med VPN er at denne prosessen tar mye, mye lengre tid. Det kan ofte bli for byråkratisk og da ebber gnisten ut fort. VPN har heller ikke vært spesielt hardtslående de siste årene. Opprinnelig var VPN en uavhengig og kritisk vaktbikkje overfor klubben, nå minner det mer om familiens gamle labrador. Snill og lojal, men ikke særlig til vaktbikkje der den hilser postmann og andre velkommen – hvis den er våken.

Tatt på kornet der, ja 🙂

Les resten her:  aperopet.no – Trenger vi virkelig fler Vålerenga-blogger

Vålerenga i dag

Vålerenga – Lillehammer  Jordal Amfi klokka 18.30

2 kommentarer til «Dagboka torsdag 15. januar 2015»

Legg igjen en kommentar