Dagboka torsdag 30. oktober 2014

Jakten på årets spiller fortsetter. Opphentingen i Get-ligaen fortsetter. Pengekrisa fortsetter. Men Ålesund-treneren fortsetter definitivt ikke Duellen som glapp Vi veit ikke så mye om søndagens motstander, annet enn at de har drosjegrønne trøyer og at Ålesund en gang var vennskapsbyen vår. De har en spiller som må stå over på grunn av fem gule … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 30. oktober 2014»

Jakten på årets spiller fortsetter. Opphentingen i Get-ligaen fortsetter. Pengekrisa fortsetter. Men Ålesund-treneren fortsetter definitivt ikke

Duellen som glapp
Vi veit ikke så mye om søndagens motstander, annet enn at de har drosjegrønne trøyer og at Ålesund en gang var vennskapsbyen vår. De har en spiller som må stå over på grunn av fem gule kort, og stiller ellers en skadefri tropp, uten at det bryr oss nevneverdig. Det som derimot bryr oss er at trener Jan Jønsson ble skadet på trening. Det han hadde av leggmuskel revna og han segnet om med sterke smerter på treningsfeltet.

– Det smalt som et pistolskudd i foten! Og jeg har det slett ikke bra nå. Men heldigvis var det ikke akillesen som røk, forklarte Aalesund-sjefen til Sunnmørsposten

Sørgelig. Vi hadde sett fram til solide overtramp og kanskje litt håndgemeng i teknisk sone. Ikke sant, Reka?

Siste tur med gjengen
Vålerenga liker seg ikke på Color Line Staion. Ni år har gått siden siste seier. Den gangen skåra Alexander Mathiesen. Det fortsatte han med i 2009 og 2010, men da for AaFK – 2 mål i 3-2 seieren i 2009 og matchvinner da tangotrøyene vant 1-0 på overtid i 2010. På tide å gjøre det godt igjen, Alex!

Det er langt til Ålesund, men det kan fort bli lenger. Det er meldt ganske mye vann og om Mannen finner det for godt å sette opp tempoet kan bussturen gjennom Romsdalen fort gå i grus. Omkjøring om Oppdal høres fristende ut, særlig om vi ikke rekker kampen. Kanskje satse på firetrinns ferjereise gjennom Sogn og Fjordane for sikkerhets skyld? Eller du kan rett og slett glemme hele greia og heller småture på en fotballpøbb nær deg.

Turen er råbillig, kr. 500 fram og tilbake. Avgang fra Bohemen søndag klokka 7 om morran. Har du spørsmål, ta kontakt med Klanens turgruppe på e-post tur@klanen.no eller på tlf 98076100 (Jostein Ellingsen) eller 92089739 (Christian Kjellsen). Kontaktinfo Sjappa: post@sjappa.net.

Les også: Klanens turinformasjon

Red Light District
Det er erklært økonomisk krisetilstand i området Valle/Åråsen. Vålerenga og Lillestrøm i rød sone. Vi skjønner like lite av fotballøkonomi som dem som driver med det, og tolker ikke det røde søkelyset som tegn på at det brenner et blått lys for klubben. De fleste klubbene vi kjenner til har vært innom dette og det har alltid årna seg bortsett fra Lyn. At klubben nå må legge handlingsplan er ingen ulempe. Vålerenga rykka ned i rød sone rundt sankthans, Lillestrøm har vært der siden jul i fjor. Sist Vålerenga var i katastrofeområdet var i 2009.

Toppfotballens økonomiske soneforsvar 2009-2014
Toppfotballens økonomiske soneforsvar 2009-2014

Les mer: Lillestrøm og Vålerenga i rød sone (tv2.no)

Vålerenga i dag
Opphentinga fortsetter:
Håkki på Jordal klokka 1830. Vålerenga – Lillehammer.

Årets spiller 2014
VPN kårer årets Vålerenga-spiller i 2014. Og du kan avgi din stemmer her:

[poll id=»9″]

Legg igjen en kommentar