Dagboka onsdag 29.oktober 2014

Et Vålerenga i rød sone, et Vålerenga i flyt, bøter pga kasting av saker og ting på Åråsen og ellers så går det mot oppgjør i Ålesund. Det mangler ikke på saker rundt Vålerenga, som alltid. Rød sone kaller! Statusen på norske fotballklubbers økonomi ble offentliggjort i dag, det vil si elite / toppserie og … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 29.oktober 2014»

Et Vålerenga i rød sone, et Vålerenga i flyt, bøter pga kasting av saker og ting på Åråsen og ellers så går det mot oppgjør i Ålesund. Det mangler ikke på saker rundt Vålerenga, som alltid.

Rød sone kaller!

Statusen på norske fotballklubbers økonomi ble offentliggjort i dag, det vil si elite / toppserie og førstedivisjonsklubbene. Som vi alle vet sliter Vålerenga med økonomien, og forbundet krever at klubben kommer opp med en handlingsplan. Det blir vel i så fall Vålerenga Fotball Elite som skal komme opp med denne, og dette er en plan som forbundet overvåker et par ganger i året. Verre er det med HamKam. Hadde de klart å holde seg i 1.divisjon så hadde fått beskjed om at de ikke fikk beholde plassen pga økonomien. De har fått rødt lys, og kan sikkert trekke seg ned i 2. med god grunn. Like ille nesten er det med LSK, som ikke har kommet seg ut av rød sone og fortsatt med slite med forbundets krav om handlingsplaner. Situasjonen er ikke lys for fugla, de sliter mellom administrasjon og styre, doble agendaer og en skakkjørt pengesekk. Det er ingen tvil om at de store pengene er borte i norsk fotball, og vi lever i troen på at vår administrasjon har såpass koll på dette at handlingsplan blir godkjent og fulgt…

Iskrigerne er i flyt

Et Kongsvingerlag skal det ikke være mulig å tape mot, eller? Selvfølgelig kan det tapes eller spilles jevnt mot lag som disse også, men heldigvis er det ikke slik for oss! 7-1 seier og deilige følelser for oss, vanvittig nedtur for Kongsvinger. En nedtur så brutal at to av klubbens nøkkelpersoner i dag har valgt å trekke seg fra sine uriasposter. Det skyldes på uenigheter om budsjetter og så videre, men innerst inne vet vi alle at dette kommer som et resultat av bønda reiste til byen, fikk bank og da må noen gå! Å møte et poengjagende Vålerenga på Jordal for en enkel klubb som Kongsvinger (somegentlig ikke skulle vært i Get-ligaen hadde det ikke vært for at andre klubber som burde vært der klarte å sause til sin egen eksistens så skikkelig) kan ikke være bare moro. Det må faktisk være jævlig flaut å være så inderlig dårlig både på skøyter, med kølle og puck, til å slåss, til å takle og til å ta et nederlag som «en mann». Men, vi skal ikke dvele lenge ved det, vi har flere poeng å jage!

Bøter igjen!

Da har bøteleggerne i NØFF satt seg ned for å se på de siste humorinnslagene gjennom sommeren, og kommet frem til at feiringa for Morten Berres mål nummer 100 blei litt i overkant morsom. Så morsom at klubben er ilagt en bot på kr. 30.000,-. Ja, den trengte vi jammen meg nå…med drittøkonomi, knallskudd på Bendit som enda ikke er granska og bøtelagt, og nok av utfordringer så trenger vi faktisk ikke hendelser som dette. VPN er helt enige i at Berres scoring skulle feires, men det må da for pokker være lov til å bruke huet?! Å kaste lightere, snusbokser og andre ting inn på banen hører ikke hjemme noe sted. Det er drittunger som holder med på slikt. Skal vi nå bli enige om å oppføre oss som voksne? Ta litt ansvar, sørg for at fotballkamper er trivelige trygge steder å være på, vis at vi går foran og står opp for klubben vår!

Ålesund neste!

Jønsson-ligaen rakner i alle kanter. Kenta er på vei til Vålerenga ryktes det, og Janne vil hjem til familien. Han vil så fort hjem at han i dag skada seg sjøl, ja faktisk. Og det såpass mye at han sannsynligvis må sitte i rullestol gjennom kampen mot oss! Symptomatisk for hele AaFK, de er såpass sjuke at de egentlig burde tatt turen ned i 1.divisjon, men har på underlig vis klart å karre til seg noen skarve poeng.

Vålerenga i kveld? Hockeykampen i reprise på Sumo…DET er underholdning! Eller så kan du ta et par glass på Bohemen eller Vertshuset. Bra underholdning det også, og i et godt selskap!

Legg igjen en kommentar