Dagboka tirsdag 28. oktober 2014

I dag beklager Dagboka og Ørnen blir popstjerne. Vi har ingen illusjoner om at verden står til påske. Antagelig ikke engang til jul. Sangfuglen Ørn Til tross for vår avsmak for fugler har Vålerenga opp gjennom hatt en haug fugler i sitt midte. Både fengselsfugler og sangfugler. Hvem glemmer vel Espen Shampo Knutsens «Hockey star»? … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 28. oktober 2014»

I dag beklager Dagboka og Ørnen blir popstjerne. Vi har ingen illusjoner om at verden står til påske. Antagelig ikke engang til jul.

Sangfuglen Ørn
Til tross for vår avsmak for fugler har Vålerenga opp gjennom hatt en haug fugler i sitt midte. Både fengselsfugler og sangfugler. Hvem glemmer vel Espen Shampo Knutsens «Hockey star»?

Eller hva med Freddy dos Santos sitt boybandprosjekt? The Players hadde jo monsterhiten «This is for real» for kun få år siden.

Nå er det Viðar Örn Kjartansson sin tur. I samarbeid med stjerneprodusent David Eriksen vært i studio og spilt in «My sacrifice». Vi antar det er et tilsvar til Elton Johns «Sacrifice» med følgende refreng:

And it’s no sacrifice
Just a simple word
It’s two hearts living
In two separate worlds
But it’s no sacrifice
No sacrifice
It’s no sacrifice at al

Der Elton understreker at det ikke koster noe som helst vil Ørnen fortelle alt hva det har kostet ham. Personlig.

Vi synes det er stas og litt kleint. Ørnen er en digg fyr som vil gjøre seg godt i musikkvideo, gjerne halvnaken på en parkas foran mikrobølgeovn (med Vålerengas økonomi blir det ikke bjørneskinn og peis) der han setter sine dypmørke sagaøyne i kamera. Dessuten har David Eriksen og Ken Ingwersen bærer alle kostnader selv og vil selge låta gjennom iTunes, cdon.com, platekompaniet.no for latterlige 12 spenn. Hva får man egentlig for 12 spenn nå om dagen? Åpenbart ei låt fra øverste hylle.

Penga går selvsagt rett til klubben, her skal det reddes via musikk. Alle som husker «Live Aid» veit det funker!

Sorry
Forrige uke mottok VPN en melding fra en vi trudde bestemte ting i Klanen. Den gikk ut på at forumet skal legges ned uten ytterligere diskusjon, saken var avgjort. Videre fikk vi beskjed om å informere om dette på torsdag som var. Fullstendig uten kildekritikk informerte Dagboka, det skulle vi ikke gjort.

Ettertiden viser at her har noen kødda med oss, vedkommende taler ikke på vegne av Klanen og Klansstyret har ikke bestemt at forumet skal stenges ned. Tvert imot har de bestemt at forumet skal driftes videre. Etter hva vi kan se har ikke Klanen informert om noe av dette på sine sider, så vi begår litt selvtekt og informerer selv.

Derfor, Dagboka vil på vegne av VPN på det dypeste beklage ovenfor Klanen, dens medlemmer og dens styre at vi har bragt Klanen, dens medlemmer og dens styre i forlegenhet ved å viderebringe informasjon som var funnet på av utenforstående og vi beklager at Klanen, dens medlemmer eller dens styre har sagt noe offentlig om dette. Bortsett fra i en diskusjon på forumet. Som ikke skal stenges, legges ned eller avvikles.

Vi vil og beklage, uforbeholdent, ovenfor de som ble støtt, forsmådd, forulempet, såre og lei seg da gårsdagens Dagbok i går, på lite elegant vis, formulerte seg som om flere mennesker smelte av et knallskudd på Ullevaal under kampen mot Odd. Flere mennesker kan ikke stå bak avfyring av ett knallskudd, det er matematisk umulig. For oss som har en astrofysiker i vårt midte er en slik regnefeil ekstra pinlig.

I samme åndedrag vil vi og beklage ovenfor han karen som satt på setet knallskuddet gikk av under. Først og fremst beklager vi at han satt, dernest beklager vi at han måtte stå i flere minutter etterpå å klø seg i øra. Vi beklager om han opplevde det som ubehagelig.

Når vi først er i gang vil vi på generelt grunnlag beklage ovenfor Valle, Klubben, nærbutikken, Brann, NFF, spellera og Vålerenga Ishockey. Vi har vært kjipe mot dere alle og angrer oss skikkelig.

Vi sverger!

Årets spiller 2014
VPN kårer årets Vålerenga-spiller i 2014. Og du kan avgi din stemmer her:

[poll id=»9″]

Vålerenga i dag
Kryp, ditt skitne ludder

Legg igjen en kommentar