Dagboka fredag 31. oktober 2014

Vi gjør oss klare til kamp og fortsetter kåringa av årets spiller. Ukas siste dagbok er her. Aalesund Denne dagbokskribenten har vært på tur til Aalesund en gang. Og for en tur. Sjelden har man blitt tatt imot på en bedre måte. Med øltelt i sentrum og live musikk både før og etter kamp, ikke … Fortsett å lese «Dagboka fredag 31. oktober 2014»

Vi gjør oss klare til kamp og fortsetter kåringa av årets spiller. Ukas siste dagbok er her.

Aalesund
Denne dagbokskribenten har vært på tur til Aalesund en gang. Og for en tur. Sjelden har man blitt tatt imot på en bedre måte. Med øltelt i sentrum og live musikk både før og etter kamp, ikke en politimann i gatene før klokka 23.00 og bare god stemning så ble turen en absolutt fulltreffer. At man rekker en fest eller to på turen over fjellet skader heller ikke.

Det som er jævlig synd med oppgjørene borte mot Aalesund er at vi stort sett aldri vinner. Hele ni år har det gått siden sist seier.

En annen ting som er jævlig kjedelig er det faktum at NFF ikke liker at vi drar på heisatur og legger bortekampen mot Aalesund seint på høsten stort sett hver sesong. I 2013 – november, 2012 – oktober, 2011 – oktober. Vi må faktisk tilbake til 2010 siste vi spilte der oppe i juli. Forhåpentligvis kan forbundet og klubbene legge tankene i bløt og gi oss en fin tur til Aalesund i juni neste år. Det hadde vært greit.

Ønsker du å lese mer om statistikken mot Aafk så kan du gjøre det på klubbens hjemmesider.

Kjetil Rekdal har noen tanker før oppgjøret:

Video fra VIFTV

Hockeygutta i form
Endelig har gutta med skøyter våknet. Etter en litt vanskelig start på serien tok de i går sin tredje strake seier.

På tre kamper har gutta nå scoret 20 mål! Det er saker det og vips er man oppe på en 5. plass på tabellen.

TV2 har laget en litt større sak om kampen, hvor du blant annet finner høydepunktene.

Neste kamper er allerede i morgen borte mot Stjernen. Det skal være lett match og enda flere poeng på kontoen. Deretter er det noen dager uten kamper før Stavanger Oilers gjester Jordal tirsdag 11. november.

Årets spiller
Godt over 800 har nå avgitt sin stemme i kåringa av årets Vålerenga spiller. Hvem mener du fortjener prisen?

[poll id=»9″]

Adam Larsen Kwarasey
Godset mister keeperen sin etter årets sesong. Kontrakten går ut og Adam er ikke interessert i å forlenge. Det er VG som har saken og der kan vi lese at det er interesse fra både norske og utenlandske klubber. Kanskje Adam er interessert i å komme hjem til Vålerenga?

Vålerenga i dag
Len deg tilbake og gjør deg klar for kamp  i helga. Lurer du hvordan det går med Kjetil Rekdals nye kontrakt så kan du lese mer om det hos VG, men det er egentlig bare en repitisjon av det som allerede er sagt 50 ganger.

Legg igjen en kommentar