Dagboka mandag 03. november 2014

Årets fotballsesong er straks over, mens hockeysesongen har akkurat kommet i gang. Det er dette og litt til mandagens dagbok skal handle om. Ja, og litt helse selvfølgelig. Drømmeuka fortsetter La oss starte med det morsomme først. Hockey-gutta har tydeligvis rista av seg CHL-sjuken, og fått opp opp dampen i GET-ligaen. På lørdag blei Lillehammer … Fortsett å lese «Dagboka mandag 03. november 2014»

Årets fotballsesong er straks over, mens hockeysesongen har akkurat kommet i gang. Det er dette og litt til mandagens dagbok skal handle om. Ja, og litt helse selvfølgelig.

Drømmeuka fortsetter

La oss starte med det morsomme først. Hockey-gutta har tydeligvis rista av seg CHL-sjuken, og fått opp opp dampen i GET-ligaen. På lørdag blei Lillehammer regelrett grusa. Vålerenga starta høstslakta med en gang de kom ut på isen, og avslutta ikke før det stod 8-1 i målprotokollen. Hva som har skjedd veit ikke vi, men det er tydelig at noe har skjedd. Vi frykta litt at Shampoo kanskje var litt ute å kjøre, at han hadde mista grepet. Det har han tydeligvis ikke.

Vålerenga Hockey omtaler uka som har gått for «drømmeuka». Det kan skjønner vi godt. Nå har det kommet lag på rekke og rad og nesten alle har tapt i møtet mot Oslos stolthet. Vi gleder oss stort til fortsettelsen. Heldigvis er det mange kamper igjen.

Fotball –  en lidelse i to akter

Denne dagbokskribenten hadde gleda seg litt til å skrive denne dagboka. Fotballgutta skulle gjøre helgen komplett med vinnervilje, innsats, glød og tre poeng mot Aalesunds FK. Det skjedde ikke. Det skjedde det stikk motsatte. 1-4 og ydmyket. Takk skal dere ha for at dere gir de som gidder å dra på tur noe tilbake. Det var to kamper igjen av årets serie, nå er det en kamp, den kan ikke gå fort nok over.

Det er egentlig ikke sånn at vi er så utrolig bitre. Vi er ikke så grinete heller, selv om det veldig ofte kan virke sånn. Men når klubben er i et økonomisk uføre og klubben maser om at folk må komme på kamp, så må vi også få lov til å forvente noe mer enn hoftefeste og dårlig holdning på frispark. Ålesund er sikkert et fint tettsted, men ikke midt på natta første helga i november. La derfor folk få en god tur hjem. Det er det vi ber om. Vi ber om at fotballaget vårt spiller som de vil ha penga klubben får for en 5. plass. Plassen var berga for en stund siden, men det betyr ikke at man skal slappe av og drite i å spille fotball.

Det er en kamp igjen av serien, og den pausen kan ikke komme fort nok. Årets serie har bestått av opp- og nedturer, og alle oppturene kom før vi begynte å våse om medalje. Bare sier det.

Har du god helse?

Vi supportere er ikke kjent for å være de mest trente folka i verden. Det generelle bildet folk har er vel at vi er drivende dyktige i å løfte begere med øl og spise pølser.

Nå vil noen forskere hjelpe den mannlige delen av supporterskaren med å få bedre helse. Akkurat hva dette er og hva du må gjøre for å delta kan du lese mer om på fotballklubbens sider.

Vålerenga i dag

I dag skjer det heldigvis ikke en drit så vi benytter dagen til å se fremover. Spesielt på fotballfronten. Det er ikke bare negativt, det er mye positivt også. Zahid, Stengel, Iqbal og alle dere andre unge der ute (Morten Berre inkludert). Vi er ikke så sinte, vi blir bare litt skuffa.

Legg igjen en kommentar