Dagboka tirsdag 4. november 2014

Det er så mye Kjartansson om dagen at vi vurderer å etablere KPN, Kjartansson på nett. I stedet klinker vi til med Vidagboka. Hva nå enn det måtte bety. De unge dominerer Vålerengas andrelag har gitt intet mindre enn 40 Vålerengasjeler sjansen for andrelaget denne sesongen. Av disse er 31 junioralder og 2 er guttespillere. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. november 2014»

Det er så mye Kjartansson om dagen at vi vurderer å etablere KPN, Kjartansson på nett. I stedet klinker vi til med Vidagboka. Hva nå enn det måtte bety.

De unge dominerer

Vålerengas andrelag har gitt intet mindre enn 40 Vålerengasjeler sjansen for andrelaget denne sesongen. Av disse er 31 junioralder og 2 er guttespillere. Sånn dagboka ser det kompenseres et uforsvarlig høyt totalantall spillere med saklig høyt antall guttunger. Poenget med et andrelag må jo være å få frem yngre spillere.

Sånn for ordens skyld, Vålerengas andrelag endte med 36 poeng og 9. plass denne sesongen. Like mange poeng som i fjor, men en plassering dårligere.

Ferdige damer

Vålerengas damer er ferdig med årets sesong. De avsluttet i Stavanger med å spille 2-2 mot Klepp og endte dermed på 30 poeng og 7. plass. Et hederlig resultat, men vi skal ærlig innrømme at vi er skuffa. I fjor fikk Vålerengas damer 32 poeng og 5. plass. Forventningene før denne sesongen var at de skulle bli bedre, enda til begynne å klore seg fast blant de 4 i toppen.

Vel, det kommer ny sesong.

I mellomtiden kan du nyte denne småfrekke videoen damelaget mekka fra Stavangerturen.

Kjartansson tar over

Synger seg hes for Vålerenga

My Sacriface er en låt av Creed. Nå om dagen blir den fremført av ingen andre enn Vidar Örn Kjartansson. For oss som ikke har noe forhold til Creed kommer Ørnen godt fra det, og vi liker at det er ei passe tung og seig låt sagagutten har valgt, den står i fin kontrast til det lekne og lette frasparket vi er vant til å se på gressmatta.

Akkurat nå ligger låta på 58. plass på iTunes og 49. plass på Google play. Nå er det vår jobb å få låta høyere opp ved å kjøpe den for 12 spenn hos Google play eller iTunes. Detta er 12 spenn som går rett til Det er vi som er Vål´enga og som gjør at Trøim dobler penga.

Ellers kan du la Kjartansson gå på loop på Spotify og Winp.

Årets spiller, både her og der

VPN har jo sin egen kåring av årets spiller og der leder Kjartansson relativt klart.

[poll id=»9″]

Aftenposten har latt seg inspirere av VPNs überpoll og har lansert sin egen kåring av årets spiller. Eller årets lag som det heter i de kretser, fint skal det jo værra. Av uforståelige grunner mener Aftenposten det bare er Ørnen og Zahid fra Vålerenga som er aktuelle kandidater.

Dagboka stiller seg fullstendig uforstående til at Aftenposten for fullt alvor kan mene at et fotballag bare kan bestå av to spillere.

Vålerenga i dag

Vi kjøper og stemmer Ørnen.

Vi stemmer Zahid

 

 

2 kommentarer til «Dagboka tirsdag 4. november 2014»

  1. Noen påstår at A-laget har avsluttet sesongen, damene og rekruttene er ferdigspilt for i år. Supporterne har mer eller mindre avsluttet sesongen hvis vi ser på fram møte til kampen mot Odd. Innsamlingsaksjonen er mer eller mindre avsluttet allerede. Det føles i hvert fall slik for de av oss som sitter med masse brune varer som vi neppe blir kvitt. Vi har i tillegg fått signerte kampdrakter fra hele A-stallen som vi skal lodde ut på søndag. Så langt tyder lite på at draktene er noe særlig ettertraktet. Loddsalget tyder ikke på det. Hvis noen skulle komme på bedre tanker kan dere møte opp på kafeteriaen på Valle Hovin kl 12 på søndag. Kanskje får dere stilt Kjetil noen spørsmål i tillegg.
    Hermed er massen utfordret og så får vi se noen tar den!

Legg igjen en kommentar