Dagboka tirsdag 4. september, 2012

For tilsynelatende n’te gang denne sesongen går vi inn i en a-lagsfri helg. Vi benytter anledningen til å få med oss de siste overgangene, til og fra, i dette overgangsvinduet. På vei inn… De ivrigste blant dere har nok allerede sett det på vif.no, men for resten kan vi opplyse at det i tillegg til … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. september, 2012»

For tilsynelatende n’te gang denne sesongen går vi inn i en a-lagsfri helg. Vi benytter anledningen til å få med oss de siste overgangene, til og fra, i dette overgangsvinduet.

På vei inn…

De ivrigste blant dere har nok allerede sett det på vif.no, men for resten kan vi opplyse at det i tillegg til store navn til a-laget også ble handlet inn en pen liten bøling unggutter i de siste minuttene før overgangsvinduet stengte på fredag. Vålerenga handlet inn ny keeper, Øyvind Knutsen, 18 år gammal fra FK Tønsberg. Han har tidligere vært på lån i Vålerenga i forbindelse med JET-turneringen (eller hva var den heter nå?) og ble da den store helten som utlignet på overtid mot RBK for deretter å redde et straffespark i straffekonken. Vålerenga har også skaffet Marcel Wawrzynkiewicz («…give me a W…») også han 18 år og gjestende på JET i sommer. Wawrzynkiewicz er overraskende nok polsk, og har spilt forsvar der i polen de siste årene. Og så er det tredjemann, midtbanespiller Rino Falk Larsen (…i slekt med?), kun 16 år fra Drøbak/Frogn.

Andrea Lobertos vurdering av disse spillerene er å lese på vif-fotball.no.

…og på ut (foreløpig?)

Trafikken kan ikke bare gå en vei (selv om vi har hørt om en gate i Tokyo som har enveiskjøring den ene retningen om morran og den andre på kvelden, skyldes visst nok at statsministeren skulle ha lett adgang til og avreise fra elskerinnens leilighet, og så har mønsteret forblitt slik). I alle fall så er det to unggutter på vei bort fra Vålerenga, Shåresh Ahmadi lånes ut til Skeid resten av sesongen. Ahmed El-Amrani skal også til Skeid, men har er fristilt og kommer neppe tilbake til Vålerenga med det første.

– Vi ønsker at Shåresh skal ha en optimal kamparena, det kan han få i Skeid denne høsten. Kombinasjonen av at vi kjemper for å holde plassen i 2. divisjon og at vi har signert Aaron Samuel, gjør at sjansene for å spille er større i Skeid enn her på kort sikt. Dette er en del av utviklingstrappen. Målet er at han skal få en god kamp- og treningsarena i Skeid før han kommer tilbake til oss etter sesongen, sier Andrea Loberto til vif-fotball.no om Ahmadi.

Forøvrig

Så er det verdt å få med seg intervju med Mohammed Fellah som finnes på vif.no. Han er svært fornøyd med spillet, med sin egen scoring, og lover en fin Vålerengahøst. Utrolig morsomt at det ser ut som om Fellah har skjerpet seg og er på vei til å bli den spilleren han burde være.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 4. september, 2012»

Legg igjen en kommentar