Ullevaal bygges ut

Det er nå besluttet at Ullevaal Stadion skal bygges ut. Kapasiteten på stadion vil økes med 2800 plasser. Hva syns du om saken? Bruk kommentarfeltet nederst for å si din mening. Det er BendIt svingen skal bygges ut sånn at den får en lik høyde som resten av stadion. Utbyggingen vil også splitte øvre og … Fortsett å lese «Ullevaal bygges ut»

Det er nå besluttet at Ullevaal Stadion skal bygges ut. Kapasiteten på stadion vil økes med 2800 plasser.

Hva syns du om saken? Bruk kommentarfeltet nederst for å si din mening.

Det er BendIt svingen skal bygges ut sånn at den får en lik høyde som resten av stadion. Utbyggingen vil også splitte øvre og nedre tribune del av tribunen. NFF har annonsert at utbyggingen skal være ferdig høsten 2013.

Hva dette vil bety for Klanen fremover er ikke klart enda, men arbeidet kan neppe begynne senere enn høsten 2012. Sesongen 2013 må da Klanen tilbake til Bredden eller over på en ny tribune, eventuelt flytte til Bislett.

Kapasiteten på Ullevaal er idag 25 572. Med 2800 nye plasser vil man dermed runde 28 000.

Noen kommentarer fra forbundet:

– Ullevaaal Stadion blir nå et anlegg som hele Norge kan være stolt av. Vi får 2800 flere sitteplasser, og vi kan tilby sårt tiltrengte lokaler til resten av idretten. Ullevaal Stadion blir med dette styrket som finansieringskilde for utviklingen av norsk fotball og som bærebjelke for norsk idrett, sier fotballpresident Yngve Hallén til fotball.no.

– Historien har vist at den fremsynthet som er vist, kombinert med en vilje til å ta en viss risiko, har vært svært lønnsom. Det viser utviklingen i datterselskapene, både konseptuelt og økonomisk. Fasilitetene på Ullevaal Stadion har også vært helt avgjørende for å bygge langsiktige gode avtaler med næringslivet, sier administrerende direktør i Ullevaal Stadion, Jack Hemmstad jr., til fotball.no.

Foto: Ullevaal Stadion

2 kommentarer til «Ullevaal bygges ut»

Legg igjen en kommentar