Dagboka fredag 9. desember 2012

Vi tapte mot Lørenskog i ishockey og det gidder vi ikke skrive mer om. Ellers har påtalenemnda vært på banen igjen og vi kommenterer terminlista. Det, kjære venn, er dagens dagbok fra VPN.   Stengelgate Påtalenemda har roet seg ned i takt med medietrykket og Erik Hoftun slipper påtale, det var faktisk overraskende. At RBK … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. desember 2012»

Vi tapte mot Lørenskog i ishockey og det gidder vi ikke skrive mer om. Ellers har påtalenemnda vært på banen igjen og vi kommenterer terminlista. Det, kjære venn, er dagens dagbok fra VPN.

 

Stengelgate

Påtalenemda har roet seg ned i takt med medietrykket og Erik Hoftun slipper påtale, det var faktisk overraskende. At RBK slipper påtale var mer ventet, ikke ut fra at buhu – verden er urettferdig, men ut fra det som har kommet frem i media, ble RBK fri fordi de ikke kom langt nok i prosessen. Erik Hoftun derimot kjente til nancyavtalen og aksepterte Stabæks tilbud om vi skal tro de samme medieoppslagene. Men påtalenemnda merker ikke det samme trykket, og det faktum at de bæsja på leggen i forhold til Haakonsen, har åpenbart påvirket momentumet i saken.

 

Spilleplan 2012

Endelig. I bånn av alle vellykkete ferieplaner ligger det en terminliste. Nå kan sydenturen bestilles uten frykt for uforutsette kræsj og interessekonflikter. Denne gangen skal ikke bade-og leikeland spolere sesongen.

 

Som vanlig har sutrete bergensere og blaserte trøndere grini seg til hjemmekamp 16. mai , NFF og NTF har ikke baller til å si at nok er nok. Barnslig, men vi driter i det. Vålerenga har fått toppkamp på nittiniårsdagen i beste Norway Cup-tid. Skal vi håpe på at en ny tradisjon er spikra, en tradisjon som vil sikre fotballungdom fra alle verdenshjørner å få sett norsk fotball på onkli, ikke bare meningsløst dyre showkamper med reserveprega scousers på den ene sida av banen.

 

Vålerenga-Brann 29. juli setter vi virkelig pris på. Og den motsatte kampen, den i Bergen, er garantert lørdagskamp. Den siste lørdagen i april kan alle Sentrumsløperne surre rundt i oslogatene mens skikkelige idrettsfolk reiser til Bergen for å støtte laget i sitt hjerte. Jøss! Nøff overrasker positivt denne gangen. Klart vi også skulle sett at lørdags- og vårkampen mot Aalesund ikke skulle gått i Oslo, men på Sunnmøre. Ingen andre oppgjør her til lands overgår AaFK-VIF en lørdag i strålende vestlandsvær, det burde forbundsnissene ha skjønt for lenge sia. Et plaster på såret er at de to lagene avslutter sesongen på Ullevål. Ikke sant, Reka?

 

Hovedterminlista stemmer ikke overens med spilleplanen iTippeligaen 2012. Svein Graff i NFF bekrefter at kvartfinalene i cupen skal spilles lørdag og søndag 18. og 19. august, i motsetning til hva hovedterminlista 2012 sier. Grunnen til klusset er at NRK har rettighetene til OL i London pluss rettighetene til cupen, det kræsja og så ble det litt fram og tilbake.  Korrekt spilleplan ligger på forsida til VPN her 

Alt i alt har NFF jobba bra denne gangen, men de skryter for mye av at de har lagt forholdene best mulig til rette for at norske lag skal kunne spille i europeiske gruppespill uten å slite seg forderva seinhøstes. Hadde det ikke vært bedre å slakke litt av på kampprogrammet i kvalifiseringstida fra midt i juli til midten av august?

 

Vålerenga i dag

Det kunne vært verre, vi kunne vært Lyn..

Drekk med begge henda, det er snart jul!

Legg igjen en kommentar