Dagboka torsdag 3. februar 2011

Livet er herlig dere, på denne tiden av året kommer kampene tett. I dag er det Tromsø som venter, igjen. Ja, du leste riktig, Tromsø møter vi for andre gang denne uka, men i dag er det to toppede mannskap som møtes. Laget i dag I et intervju med VIF-TV kunne Martin avsløre at vi … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 3. februar 2011»

Livet er herlig dere, på denne tiden av året kommer kampene tett. I dag er det Tromsø som venter, igjen. Ja, du leste riktig, Tromsø møter vi for andre gang denne uka, men i dag er det to toppede mannskap som møtes.

Laget i dag
I et intervju med VIF-TV kunne Martin avsløre at vi starter på samme måte som vi avsluttet mot Wisla Krakow. Det betyr at Haider kommer inn for Mos og at Håvard Nielsen starter på topp sammen med Berre. Startoppstillingen begynner å ta form og med Fedor, Luton og Fellah skada finner vi rom for spennende Nielsen og Haider.

Selve kampen
Kampa mot Tromsø ligner på hverandre, Tromsø ligger lavt og drar ned tempoet, mens de slår langt på to spisser. Jeg regner med de vil spille på samme måte i treningskampene også, trolig vil de trene på å drøye tiden også, de har i hvert fall fremstått som veltrente på dette området de siste ti åra.

For Tromsø er denne kampen veldig viktig, der handler det om å benytte en hver mulighet til å være bedre enn søringan. Seier i dag vil skape optimisme, hindre fraflytting og få ned sykefraværet nord for bomringen. Hadde det ikke vært for den destruktive triste unnskyldningen av en fotball de spiller, ville vi nesten ha unt dem seieren.

Rykter
Vålerenga vurderer i følge vg.no både Tore Reginiussen og Bjørn Helge Riise nøye. Om det betyr at vi bare er godt orientert om hva som rører seg i markedet til enhver tid, eller om det betyr at vi er ute etter signaturen til de samme spillerne, det sier VG intet om.

Ellers merker jeg meg at RBK nå virker uinteressert i de samme spillerne, noe som kan være Hoftuns geniale hemmelige plan nå i bakkant av Koné gate. Dagboka vet ikke, men følger like spent med som alle andre bortsett fra Roald Bruun Hansen og TIL gjør. Også på overgangsmarkedet gjelder nemlig regelen om ingen armer, ingen kake.

Kristofer Hæstad forlenger
Aftenposten opplyser i dag at Kristofer Hæstad har som ambisjon å forlenge kontrakten han har med Vålerenga. Dagens kontrakt utløper etter sesongen og vi ønsker Kristofer og klubben lykke til i de forhandlingene. Hæstad har vokst i perioden han har vært i Vålerenga og er i ferd med å bli mer enn bare å være veldig aggressiv.
Gratulerer, Martin
Dagboka mener at sjefen holder seg så jævlig bra, at vi ikke trodde han ble eldre. Vi tok feil, gratulerer med 34-årsdagen Martin.

Vålerenga i dag
Du er full av glede og optimisme, eller muligens bare full.

Legg igjen en kommentar