Dagboka mandag 6. desember 2010

Dagboka beklager forsinkelsen som skyldes en kombinasjon av for deg totalt uvesentlige bortforklaringer jeg skal spare deg for kjære leser. Dagens dagbok handler litt om is, litt om gress og litt om Biskop Kvarmes nye gradestokk. Tap mot Lillehammer Årets iskrigere presterer litt i hytt og pine, i helga var det litt i pine, med … Fortsett å lese «Dagboka mandag 6. desember 2010»

Dagboka beklager forsinkelsen som skyldes en kombinasjon av for deg totalt uvesentlige bortforklaringer jeg skal spare deg for kjære leser. Dagens dagbok handler litt om is, litt om gress og litt om Biskop Kvarmes nye gradestokk.

Tap mot Lillehammer

Årets iskrigere presterer litt i hytt og pine, i helga var det litt i pine, med overraskende tap mot Lillehammer. Heldigvis er det slik i hockey at det ikke er langt mellom tap og revansjemulighet, den kommer nemlig allerede i morgen mot hardsatsende og hardtsugende Lørenskog. En klubb som har ribba oss for spellere med større lønnskrav enn ferdigheter.

Vålerenga topper serien på gress

Vi topper i det minste tabellen over Grasrotandelen og Norsk tipping pøser årlig millionbeløp inn i klubbkassa vår. Pengene går til alt overmål til breddeavdelingen i klubben, så har du ikke registrert deg enda, så bør du gjøre det nå. Det koster deg ikke en krone, det eneste du må gjøre er å fortelle hu svenske blondina på Narvesen at du vil støtte Vålerenga så gjør blondie resten frem til du må velge mellom hvilke del av klubben du vil gi penga til. Det tar deg 30 sekunder og gjør at det for alltid vil stå en takk fra Vålerenga nederst på spillekvitteringen din og det er jo greit å ta med seg.

VPNs gravende avdeling

VPN vil i morgendagens dagbok komme med avsløringer i Geliusgate som vil øke temperaturen med flere grader Gelius som dem sier i bisperådet. Avsløringen vil ikke føre til inn- eller utmeldelser verken fra den norske kirke, eller andre kirkesamfunn, men noen hevede øyenbryn garanterer vi at det blir. Da får både du og vi noe å snakke om i morra også.

Vålerenga i dag

Legg deg tidlig så forsover du deg ikke til morgendagens dagbok.

Legg igjen en kommentar