Dagboka tirsdag 7. desember 2010

Du tror det ikke før du får se det, men først litt om hva Vålerenga søler bort penger på. Og vi har verken glemt smilehullene til Dolly, sesongkortene eller Magasinet. Har du? Same procedure as last year Enda en gang straffes Vålerenga Fotball for regnskapsrot. Denne gangen koster det 30.000 for å levere regnskap for … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. desember 2010»

Du tror det ikke før du får se det, men først litt om hva Vålerenga søler bort penger på. Og vi har verken glemt smilehullene til Dolly, sesongkortene eller Magasinet. Har du?

Same procedure as last year

Enda en gang straffes Vålerenga Fotball for regnskapsrot. Denne gangen koster det 30.000 for å levere regnskap for seint for Vålerenga Fotballs to stiftelser.
Fotballpenger må brukes på gebyr melder NRK i dag.

Nok en gang lover klubben bot og bedring, og innrømmer at det er dumt å bruke fotballpenger på forsinkelsesgebyr.

– Vi har ikke noe ambisjoner om å levere regnskaper for sent hvert år, det er jo bare tull, sier daglig leder Morten Sandnæs.

– Har Vålerenga så mye penger at 30 000 kroner fra eller til ikke spiller noen rolle?

– Nei, det har vi definitivt ikke og det er ikke en situasjon vi ønsker å være i. Nå har vi brukt fjoråret på å rydde opp i økonomien. Vi er i mål med det nå, så det blir ikke sånn i fremtida, sier Sandnæs til NRK

Ja, ja, sier vi. Så spørs det hva du sier til dette.

Eller dette:

Vål’enga – er du min rellion ?
Stemningen har vært høy og takhøyden lav, en prest har gått og det religiøse livet på Vålerenga har gått seg til. Presten er støtt ut i kulden, temperaturen har senket seg over menigheten som bare for to uker siden sydet og putret noen få grader Gelius under kokepunktet.

Det sies at Vålerenga-presten ble skviset ut på religiøst grunnlag, og det er forsåvidt riktig nok. Men årsaken til at det begynte å brenne under føttene hans er nok atskillig mer alvorlig enn som så. Det er nok helt andre grunner enn gladkristen adferd som ligger bak avskjeden til Gelius. Om vi har rett i våre mistanker dreier det seg om trosmessig utroskap av uante dimensjoner. Vi har nemlig spadd opp et bildebevis fra prestekontoret som avslører det vi ikke hadde trodd var mulig:

Einar Gelius er bøffel!

Spiller nummer 12 – Gelius står det skrevet svart på gult. I første omgang trodde vi det kun var et trist barndomsminne fra Start og Menigheden Gelius hadde hengt opp på kontorveggen sin. Men analysene fra VPNs laboratorium avdekker sponsornavnet Bilglass. Såvidt vi kan erindre har ikke Start hatt Bilglass som sponsor, men det har veikryssbandittene. Konklusjonen er at dette likner ettertrykkelig på en lillestrømdrakt.

Vi sier ikke mer. Einar Gelius er hjertelig velkommen til å oppklare eventuelle misforståelser her i dagboka.

Bildet fant vi i Handelsbladet. Det er fra september i fjor der Gelius svarer på ti kjappe spørsmål om mat. Og mat ser det ut til at han har greie på, selv om han ikke er oppdatert når det gjelder pizza. På spørsmålet fra Handelsbladet om når han vartet opp med en Grandiosa sist, svarer han:

– Når vi skal ha pizza bestiller vi heller hos Peppes.

Hello Dolly
…it’s good to have you here where you belong. Dolly Dimple er på lag med Vålerenga melder vif-fotball, og vi holder med alle som støtter klubben i vårt hjerte.

– Pizza og fotball er på mange måter produkter som hører sammen, og vi er sikre på at Vålerenga vil være med på å posisjonere Dolly Dimple’s i større grad i Oslo-regionen. Vi håper Dolly Dimple’s kan være et naturlig samlingssted før og etter kamp, sier administrerende direktør Arna Smistad til vif-fotball.no

VPN svarer med et smilehull at det ikke akkurat er pizza, men øl vi tenker på først når vi skal blande noe med fotball. Og, ja, Dolly på Ullevål er et naturlig samlingssted før og etter kamp. Men ølet kommer i plast. Forståelig nok på sett og vis, men helt uforståelig når det gjelder prisen. 65 kroner er altfor mye for en maltraktert halvliter. Men grunnen til at vi ikke bøtter innpå så veldig mange er likevel ikke prisen. Betjeningen på Dolly Ullevål har ikke snøring på rask og effektiv ølservering til et stort publikum. Det går fordømt seint, men vi regner med at det blir rydda opp i denne flaskehalsen neste sesong. Å spelle på lag med Vål’enga er en krevende øvelse.

Sesongkort
Vi er inne i den siste uken av fornyelse av fast sete eller fast plass, siste frist er førstkommende lørdag kl 16.
Etter dette legges plassene ut for åpent salg mandag morgen kl 10.
Det virker faktisk som om folk ikke har fått dette med seg. Det er fortsatt 2100 plasser som ennå ikke har fornyet , det betyr at skal de ha plassen neste år så må de få finger’n ut og fornye innen lørdag

Julegavetips

Veldig enkelt og greit: Et gaveabonnement på Norges eldste og beste magasin om Vålerenga. Førjulspresangen er siste nummer av Magasinet som er til salgs i Narvesen og i Sjappa.

Vi kommer tilbake til mer om dette i mårra.

Vålerenga i dag
Hockey på Jordal mot Frisk klokka 18.30

Legg igjen en kommentar