Dagboka onsdag 8. desember 2010

Snart er det jul. Så er det nyttår, og så begynner treningsfotballen å rulle. Men inntil videre får vi nøye oss med dagen i dag, og den er ikke spesielt spennende. Hockey Det startet litt tungt, men løsnet etterhvert for Vålerenga i tirsdagens oppgjør mot Frisk Asker på Jordal. Blake Evans scoret tre av målene, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. desember 2010»

Snart er det jul. Så er det nyttår, og så begynner treningsfotballen å rulle. Men inntil videre får vi nøye oss med dagen i dag, og den er ikke spesielt spennende.

Hockey
Det startet litt tungt, men løsnet etterhvert for Vålerenga i tirsdagens oppgjør mot Frisk Asker på Jordal. Blake Evans scoret tre av målene, Fredrik Csisar var nest sist på fire scoringer, og Magnus Hoff satte inn sin første scoring i GET-ligaen.

Sånn oppsummerer vif-hockey gårsdagens kamp der Vålerenga feide isen med Frisk og vant 6-1, en seier som var i det minste laget. Les mer og se på fine bilder fra kampen her

I morgen er det Lørenskog sin tur til å få bank på amfi’n, søndag reiser Vålerenga til Trondheim for å sloss, og så er det slutt for en stund. Vålerenga lar køllene få fred til nyåret er godt i gang. Og når fotballgutta også ligger på latsiden og fotballforbundet ikke får ut finger’n og presenterer terminlista 2011, er det ikke mye å skrive hjem om, og dagbøkene våre blir som de blir. Relativt tomme. Relativt uinteressante. Så hadde jeg vært deg, kjære leser, hadde jeg kobla ut PC’n for i dag, tatt en tur ned i Sjappa eller til nærmeste Narvesen og kjøpt solid lesestoff:

Vål’enga Magasinet

Som de ivrige supporterne vi er, har vi allerede lest bladet, forlengs og baklengs, og sett på alle bildene. Innholdet er som vanlig bra. Det er intervjuer med flere spillere, blant annet to kjempeflotte saker med Kristoffer Hæstad og ishockeykeeper DesRochers. I tillegg blir man godt kjent med Luton Shelton og får et innblikk i hverdagen for en lagleder i Vålerenga Hockey. Masse bra og lese på med andre ord. Vi nevner i fleng:

Kåring av årets fotballspiller og full statisikk for 2010, og intervjuer med Amin Nori, Shårefh Ahmadi og analysesjef Aleksander Olsen. Freddy og Doffens oppsummeringer av sesongen, og Lars Bohinens drømmelag. Magasinet spør også sentrale aktører om mediemilliarden har en bakside.

Ellers: Supporterstoff, fanzineguide, VIFs historie 1935-1945 og mer

Gå inn på http://www.valenga.no/ og kjøp abonnement, til deg selv eller til noen du er glad i. Det er snart jul !

Sesongkort 2011
Det er fremdeles 2000 som ikke har fornyet sesongkortet sitt. Lørdag er siste frist for å få samme plass som du hadde i sesongen som gikk.
Mandag legges disse plassene ut for fritt salg.
Fristen for å få kjøpt sesongkort til sterkt reduserte priser, er 31. desember.

Vålerenga i dag
Sportsquiz og fotball på Bohemen fra klokka 18

Legg igjen en kommentar