Dagboka torsdag 9. desember 2010

Litt mer om Gelius, enda mer om sesongkort, men mest av alt er det en bursdagbok vi presenterer i dag Sjappenytt og Sesongkort Fristen for fornying av sesongkort (altså å få samme plass i neste år) er forlenget til søndag kl 18:00. Hva angår Vestbredden, så vet vi at mange sitter litt på gjerdet i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 9. desember 2010»

Litt mer om Gelius, enda mer om sesongkort, men mest av alt er det en bursdagbok vi presenterer i dag

Sjappenytt og Sesongkort
Fristen for fornying av sesongkort (altså å få samme plass i neste år) er forlenget til søndag kl 18:00.
Hva angår Vestbredden, så vet vi at mange sitter litt på gjerdet i forhold til mandag kl 10 da plassene legges ut for åpent salg, det vil si at mange vil prøve å finne seg andre plasser. Men av de 1854 som ennå ikke har fornyet, er det faktisk rundt 1000 av disse som befinner seg i Bendit svingen, og over 450 av disse befinner seg på felt 228…

Få ut finger’n !

Draktsett for barn til halv pris: Dette unike tilbudet gjelder i Sjappa kun i dag torsdag 9. desember. Klikk på linken ovenfor og deretter klikkes det på mer opplysninger om Sweetdeal.

Sjappa holder åpent søndag fra 14 til 18, og det vil si at det blir kalendertilbud hele helga.

Et barnedraktsett er ikke bare en perfekt julegave, det kan også med fordel brukes som bursdagpresang.

Dagens bursdagsbarn har Body Mass Index 25, altså kun en hårsbredd fra definisjonen på overvekt. Helt utrolig, for vi var ikke i tvil om at vår veltrente vålerengakaptein med sine 172 cm på strømpelesten skulle være liten nok til å gli glatt inn i barnestørrelse.

Hæstad 27
Doffen™ har daua, men Kristofer er definitivt still going strong og feirer 27-års dagen sin i dag. Gratulerer!

For to år siden kom han til Vålerenga. Her kvitta han seg med kallenavnet sitt, selv om en god del ignorante mediafolk fremdeles både digger og bruker tegneserienavnet Doffen™, tilsvarende Kwak på neder(l)andsk og Tjatte på svensk.

Klubben dagens bursdagsbarn kom fra, er av den griske sorten. Ingen har vel glemt at
IK Start tok patent på Doffen™-navnet for å fylle opp kollektbøssa si med hard valuta fra dem som ønsket å bruke navnet. Les om meningene i denne saken i forumtråden
”Grådig, sleipt og ufint” som startet 3. januar 2008, dagen etter at Hæstad trakk på seg den vakre, blå trøya.

Stakkars Kristofer. En ting var at han hadde tapt en gullmedalje på målstreken (mot nettopp Vålerenga), men han hadde i tillegg spilt fotball i Gelius-gult i en årrekke, noe som var stas i begynnelsen siden han hadde lært fotball i Vigør, og i den klubben er dem brune i tøyet.

En digresjon, en tommelfingerregel for å huske brune lag: Alle fotballag med brune drakter har en ø i klubbnavnet: Vigør, Ørn, Mjøndalen, Florø og …eh.. Mo. En skråstrek i regninga for sistnevnte bondeklubb som tydeligvis skifta navn fra Mø tidlig i livet.

Kristofer har hatt en formidabel sesong i Vålerenga i år etter to litt trøblete sesonger . Og han er Vålerenga langt inn i sjela. Fra årets sesong husker vi spesielt markeringen hans etter fugleslakta og 4-1 på Åråsen. Den gangen skrev vi: det hele kan greit oppsummeres etter kampen da Hæstad fysisk er med på sangen og «tramper» på en fugl.

Gratulerer med dagen, Kristofer!
I neste år gratulerer vi deg med gullet i tillegg!

Gelius 51 ½

Blått blod og nesten ikke en rest av Start- og Vigør-fibre igjen i hjerterota, det er vålerengakaptein Hæstad. Verre er det øyensynlig med avtroppende vålerengaprest Einar Gelius. I dagboka tirsdag avslørte vi mistenkelig pynt på kontorveggen hans. I dag presenterer vi presten slik han fremstår i en oppdatert artikkel i Wikipedia.

Nå kan dere lure nå. Om meningene er delte og mange når det gjelder hvilken klubb den gule trøya hans stammer fra, så trenger ikke diskusjonen bli mindre etter denne brune.

Kast deg ut eller inn i forumtråden Geliusbildet…

Hockey 2
VIF2 tapte 3-5 for Tønsberg i går. Til helgen venter to kamper mot Rosenborg2 i Trondheim før julefri og feriefeiring på ca 6.plass i 19-klubbserien.

Etter 2-1 til Tønsberg Vikings i første periode, startet serielederne midtperioden rufsete og lot Vålerenga overta mesteparten av spillet på isen. Utligningen til 2-2 kom etter drøye halvannet minutt. Målet imot var nok en oppvekker for et tydelig rystet Vikings. Snaue åtte minutter ut i perioden tok vikingene igjen ledelsen og fire minutter før pause økte Jo Magnus Hegg til 4-2 for gjestene i power play. Les kampfakta her og se tabell der

Vålerenga i dag
Julesjapping i Sjappa
Vålerenga – Lørenskog på Jordal klokka 1830

Legg igjen en kommentar