Dagboka fredag 10. desember 2010

Det er bare to uker til jul. Mer viktig er det at du må til Sjappa for å redde den faste plassen din på Ullevaal i helga. På mandag er det for sent, da får du riktignok sesongkort, men kanskje noen andre har tatt plassen mellom de to storpuppede, ukritiske blonde damene du har stått … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. desember 2010»

Det er bare to uker til jul. Mer viktig er det at du må til Sjappa for å redde den faste plassen din på Ullevaal i helga. På mandag er det for sent, da får du riktignok sesongkort, men kanskje noen andre har tatt plassen mellom de to storpuppede, ukritiske blonde damene du har stått mellom i år.

Tap mot Lørenskog
Det ble tap mot Norges mest hardtsatsende og hardtsugende hockeymannskap i går. Etter uavgjort ved full tid tapte Vålerenga på straffer. Ikke annet å si enn at det må ha vært stort for dem der oppe mellom bakkar og Henning Berg.

Kampprogrammet for Tippeligaen
Dette er en overskrift du aldri mer vil lese på hjemmesidene til Bastionen. Her på VPN hadde vi forberedt oss på å se på våre kamper i dag, knyttet til andre arrangementer på Ullevaal og i Oslo, men det får vi heller komme tilbake til når gutta i NFF har fått neven ut av kryddergrotta si.

Fortsatt ingen signeringer
Klubben har på mange måter manet til tålmodighet så at det ikke kommer inn nye spillere på denne siden av jul er vel neppe å forvente heller. Vi håper imidlertid at Truls, Pål og Martin bruker juleferien til å jobbe frem noen signaturer slik at vi får en nysignering å skrive om i ny og ne, for nå er det virkelig stille.

Geliusgate
Moro at vi i VPN kan bidra til diskusjoner, vi vil i løpet av tiden fremover komme på uanmeldte hjembesøk til alle våre lesere å gå igjennom kleshaugen for å se om vi kan finne supportereffekter for andre klubber. Bildebevis vil bli publisert fortløpende. Vi begynner med deg og regner med å stå på trappa di i kveld ved 18 tiden.

Gelius-tråden på forumet fylles opp med forklaringer, forsvar og angrep. Hovedpersonen selv har åpenbart viktigere ting å gjøre enn å kommentere LSK-trøyen, som en av våre forumdetektiver nå har funnet ut at han fikk av PEAB. Det vi i VPN da lurer på er hvordan noen i PEAB kunne finne ut at å gi en LSK-drakt i gave var en god ide etter at en svoren Vålerengasupporter hadde vært der og holdt foredrag. Hadde Gelius vært mer som resten av oss tror jeg fort den gaven hadde endt sine dager på peisen.

Nok om Gelius i denne førjulstiden, han er sikkert en bra mann.

Vålerenga i dag
Ta deg en øl for varmen, en for kosen og en for å drikke dama di fin. Det er snart jul!

Legg igjen en kommentar