Dagboka mandag 13. desember 2010

Det er et par rykter på gang, om Luton Shelton til Azerbadjan og om Harmeet Singh til FCK. Akk ja, kan vi ikke snart høre rykter om storspillere som vil og skal andre veien? Luton i østerled? Som seg hør og bør så starter en desembers mandagsmorgen noe langsommere enn ellers. Og derfor synes vi … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. desember 2010»

Det er et par rykter på gang, om Luton Shelton til Azerbadjan og om Harmeet Singh til FCK. Akk ja, kan vi ikke snart høre rykter om storspillere som vil og skal andre veien?

Luton i østerled?

Som seg hør og bør så starter en desembers mandagsmorgen noe langsommere enn ellers. Og derfor synes vi det er liten grunn til å spe på med ytterligere potensiellle lidelser slik VG gjør nettopp denne mandagen.

For det første leser vi at Luton Shelton er ønsket av Tony Adams i FC Gabala. FC Hvafornoe, spør du vel? Det viser seg at lokal oligark Tale Heydarov har bestemst seg for at fotball kan være en artig hobby og i stedet for å kjøpe seg siste utgave av FIFA manager kjøper han like gjerne FC Gabala med ambisjon om å spille i Champions League. På ordentlig.

VG opplyser at «bye» Gabala, som ligger i Azerbadjan, har ca. 13000 innbyggere. Og enn videre at Adams nå har større budsjett for spillerekjøp enn han hadde i tiden i Portsmouth.

Selv som tørrlagt er Tony Adams ganske vittig, så vi klipper fra VG

– I vår første kamp på nasjonalarenaen her var det hundeavføring over hele banen. Jeg ba banemannen fjerne det, og han kastet det i lengdegropa ved siden av gressmatta. En gang gikk en ku over treningsbanen og gjorde fra seg.

– Det blir tre år her hvor vi bygger stadion og forhåpentligvis vinner serien. Så drar jeg til Feyenoord med en ny eier som investerer 20 millioner pund og vil vinne serien. Jeg blir der i rundt fem år og vinner Europa League før jeg tar over Arsenal, senere England, og så dør jeg.

Og klart det, skal man gjøre livet om til scener fra et dataspill er dette muligheten god som noen.

Vi for vår del håper at både Vålerenga og Luton er kloke nok til i hvert fall å ta seg skikkelig betalt dersom dette blir noe av.

Harmeet til FCK?

Og samtidig sikler visst Ståle Solbakken på Harmeet Singh.

– Han er Norges beste toveisspiller, og er like god defensivt som offensivt. Vi spiller med vinger som ligger bredt, så han skal dekke et stort område som sentral midtbanespiller, og den oppgaven mestrer han godt, sier Truls Haakonsen til Ekstra Bladet. Han fortsetter

– Offensivt er han utrolig ballsikker og har noen eminente tekniske ferdigheter, sier Haakonsen om en av Vålerengas mest sentrale spillere i 2010.

Vil du gjerne bli kvitt ham, eller? Nei, han sier ikke så:

– Det er ikke sånn at vi har lagt Singh ut for salg, for vi vil gjerne beholde ham i noen sesonger til. Men jeg mener definitivt at han er moden for større klubber enn vår.

VPN tror beste måten å løse akkurat det problemet på er å gjøre Vålerenga om til en større klubb.

Terminlista

Blir ikke klar denne uka her, i følge sterke rykter, så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

Legg igjen en kommentar