Dagboka tirsdag 14. desember 2010

Lite nytt annet enn reklame og et par ord om Jørgen Horn. Og snart er det jul. =Julepresang Det blir hovedsakelig reklame i dag: Det påstås at vi nærmer oss jul, og som de fleste blant våre lesere har smertelig erfart betyr det at man må begi seg ut på julepresangjakt. En grusom vanskelig øvelse … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 14. desember 2010»

Lite nytt annet enn reklame og et par ord om Jørgen Horn. Og snart er det jul.

=Julepresang

Det blir hovedsakelig reklame i dag: Det påstås at vi nærmer oss jul, og som de fleste blant våre lesere har smertelig erfart betyr det at man må begi seg ut på julepresangjakt. En grusom vanskelig øvelse for den uten peiling på hva svigermor vil ha. Derfor regner vi dette forslaget som svært kjærkomment.

Mens trøndere og annet pakk klager over kulda, kan fanzine-glade Vålerengasupportere lett gardere seg mot DOC halslinser og fravær fra jobben.

Årets =Enga-skjerf er her, i klassisk gammeldags blått og rødt!

150 spenn koster det å opprettholde kroppens 37 grader. I tillegg ser du jævlig bra ut!

Skjerfet bestilles på erlikenga(at)gmail.com, og finnes KUN i 75 eksemplarer.

«Løp» og kjøp!

Jørgen Horn

Den tidligere nesten helten Jørgen Horn er som kjent ferdig i Viking etter et par mindre heldige turer på byen. Nå nærmer han seg visst nok nyopprykkede Fredrikstad.

– Vi har hatt positive møter og nærmer vel oss en enighet, sier agent Tore Pedersen til VG.

Så, et par år med modning i FFK, så kan sirkelen fullføres med retur til Vålerenga. Vel og merke når alle unoter er slipt bort.

Vålerenga i dag

På høy tid å sikre den fete faste plassen på Ullevaal mener vi. Det koster bare en tur ned til Sjappa.

Legg igjen en kommentar