Dagboka onsdag 15. desember 2010

Nyheter? Neppe. Men Vålerenga presenterer draktene for neste år sammen med ny utstyrsleverandør på pressekonferanse kl. 11.00 i dag. Gamle spisser De aller fleste, journalister som oss vanlige, er ute og julehandler eller prøver desperat å få unna alt det ugjorte før julehelgen – tid til å tenke på norsk fotball synes i hvert fall … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 15. desember 2010»

Nyheter? Neppe. Men Vålerenga presenterer draktene for neste år sammen med ny utstyrsleverandør på pressekonferanse kl. 11.00 i dag.

Gamle spisser

De aller fleste, journalister som oss vanlige, er ute og julehandler eller prøver desperat å få unna alt det ugjorte før julehelgen – tid til å tenke på norsk fotball synes i hvert fall å være så godt som totalt fraværende. Vel, vi har nå fått med oss at tre forhendværende Vålerengaspisser rører på seg.

Moa har etter en drøy skadeperiode endelig blitt observert på Hannover treninger igjen, og da er det vel ikke lenge til han kan spille igjen. For eksempel i lørdagens kamp mot Nürenberg. En annen som kan gjøre «come back» er Steffen Iversen som visst nok ikke var så syk allikevel, nå som den kjedelige treningskampen mot Hadjuk Split er unnagjort. Dermed kan det tenkes at Steffens siste kamp for Rosenborg blir nettopp mot Aris på torsdag. Og så er det John Carew da, ikke noe sporstlig med ham. Heller det at han har kjøpt bil, Porsche til og med, hos tvilsomme typer som ikke leverte det de lovet. Dermed må Lille-John ut i retttsak for å prøve å få igjen noe av de snaue 2 millionene han har tapt på handelen.

Ikke akkurat Vålerenga-relatert nei. Men se ikke bort i fra at i hvert fall én av disse dukker opp i blått igjen en gang i framtiden. Hvem vet, kanskje i tospann med Morten Gamst Pedersen?

Pressekonferanse

Og denne fant vi på vif.no: De som har tid til å ta seg en pause i dag kan stikke innom Smuget å finne ut hvordan draktene skal se ut neste år.

Vålerenga Fotball inviterer til pressekonferanse på Smuget (Lille Maud) i Oslo onsdag 15. desember kl. 11.00.

Agenda for dagen er presentasjon og signering av ny generalsponsoravtale og ny hovedsamarbeidsavtale samt presentasjon av ny utstyrsleverandør. I den forbindelse vil også Vålerengas nye drakter for 2011-sesongen presenteres.

Fra Vålerenga vil administrerende direktør Pål Breen, kommersiell leder Søren Eriksen, sportsdirektør Truls Haakonsen, manager Martin Andresen samt Freddy dos Santos, André Muri og Mostafa Abdellaoue være til stede.

Etter pressekonferansen vil det være åpent for individuelle spørsmål.

Legg igjen en kommentar