Dagboka fredag 3. desember 2010

Noen får dobbelt lønn for å mislykkes, andre får feite, men ikke nødvendigvis hvite, bonuser for å ta feil valg. Vi vanlige dødelige får nøye oss med brødristere til halv pris og gratis inngang i Vallhall i kveld. Rista loff Som veldig menge andre liker vi å riste loffen i helgene, søndagsfrokosten blir liksom ikke … Fortsett å lese «Dagboka fredag 3. desember 2010»

Noen får dobbelt lønn for å mislykkes, andre får feite, men ikke nødvendigvis hvite, bonuser for å ta feil valg. Vi vanlige dødelige får nøye oss med brødristere til halv pris og gratis inngang i Vallhall i kveld.

Rista loff

Som veldig menge andre liker vi å riste loffen i helgene, søndagsfrokosten blir liksom ikke den samme uten. På iskalde desembermorgener er det godt å varme opp brødet og spesielt festlig er det å se at det er tatovert med VIF-merke når det spretter opp og ut.

Brødrister’n har vært til salgs i Sjappa i halvannet år for en halv tusenlapp. I dag – og bare i dag – får du årets julegave for kun kr 200 ! I tillegg har Vålerenga et supertilbud for dem som syns at to hundrelapper er litt drøyt for varmt brød når du kan hente toast-master’n for kun tre kroner i Vålerengas julekalender – luke 3

Hockey
Lars Erik og Knut Henrik Spets, Anders Fredriksen, Johnny Bruun, Kenneth Larsen, Tommy Lund, Jonas Olsson og Nicolai Brynisveen sliter sportslig. Ex-Vålerengaspillerne som lot seg lokke av Lørenskogs storsatsing får likevel dobbelt så mye i lønningsposen på Lørenskog enn det Vålerenga kan tilby sine spillere.

Men på Vålerenga går det så det suser til halv pris. Av og til er livet rettferdig.

I NRK-artikkelen Lørenskog støvsuger Vålerenga før seriestart, ble det kjørt en poll om hvilke av de to lagene som ville gjøre det best denne sesongen. Les mer her . Lørenskog fikk 85 prosent av stemmene, Vålerenga 14, mens én prosent ikke skjønte spørsmålet.

Nå er serien over halvspilt. 85% skjønner ikke svaret. 14 prosent skjønte forskjellen på puck og møkk.

Vålerenga blir kanskje ikke seriemestre, det kan vi leve med. Men kan oppkomlingene på Lørenskog leve med resultater så langt unna ambisjonene?

I går vant Vålerenga oppskriftsmessig 3-1 over Stjernen på Jordal. Les Referatet på vålerengasidene Og så kan du lure på hvordan det gikk med de andre kampene denne runden. Nei, det var ikke lett. Vi ga tidlig opp leitinga på nettet, men såpass skjønte vi at hockey-sidene på nettet skulle vært frisket opp. For Vålerengas del er saken klar: Er du hokceyinteressert og ønsker å bidra med med noe, så meld deg til tjeneste : Hjelp vif-hockey.no

Penga rår
Fotball er en god ting stort sett. Bortsett fra når den blir stormannsgal. Vi hadde et aldri så lite tilløp av megalomani her på vårt hjemlige fotballberg da vi plutselig skulle ha EM og stadion for 50 tusen tilskuere i Groruddalen. Men det er lommerusk i forhold til det FIFA-pampene har presset igjennom nå. Zinedine Zidane har fått 90 mill for å hjelpe Qatar til å få fotball-VM om 12 år. Hvor mye FIFA-toppene og andre aktører har fått, blir bare troverdige spekulasjoner.

I juni 2022 er gjennomsnittstemperaturen i Qatar et sted mellom 45 og 55 plussgrader. Ikke noe problem. Sjeikene bygger gjerne klimaanlegg rundt banene. Her skal det ikke stå på penger. Et sandstykke med olje under, på størrelse med Buskerud, og med fotballtradisjoner -og evner langt under nevnte fylke (er det mulig?) ble det naturlige valget i konkurranse med Australia som kunne lokke med passe temperaturer, passe fotballinteresse og med store flater naturlig gress. Jadda! Det er fotballpamp en skulle vært, med høyere bonuser jo galere avgjørelser som tas.

Vålerenga i dag
Julehandel i Sjappa til klokka seks. Derfra og ut er det quiz på Bohemen for dem som liker sånt. For dem som liker action er Vallhall stedet klokka 19: Vålerenga Street Cup

Legg igjen en kommentar