Dagboka torsdag 2. desember 2010

Lars Iver er i Nettavisen, vi andre fortsetter Nike eller Adidas debatten. Du blir ikke varmere av å lese dagboka, men du blir vel ikke noe kaldere heller. Lars Iver Strand er på vei bort Dagboka vinner nok ingen priser for gravende journalistikk gjennom å gjenta essensen i Nettavisens intervju med Lars Iver Strand. Det … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 2. desember 2010»

Lars Iver er i Nettavisen, vi andre fortsetter Nike eller Adidas debatten. Du blir ikke varmere av å lese dagboka, men du blir vel ikke noe kaldere heller.

Lars Iver Strand er på vei bort
Dagboka vinner nok ingen priser for gravende journalistikk gjennom å gjenta essensen i Nettavisens intervju med Lars Iver Strand. Det vi derimot merker oss er at Lars Iver fremstår som positiv og faller ikke for fristelsen til å klage og skylde på sine omgivelser for den motgangen han har hatt de siste årene.

Dagboka håper det løser seg med Lars Iver og at han finner en klubb som vil satse på han. Det var synd det gikk som det gikk med motgang og skader, men det er nå slik livet til en fotballspiller kan endre seg.

Julekalenderen på vif-fotball.no
Er du som et lite barn så sjekker du Vålerengas julekalender – luke 2 før du leser videre. Dagboka avslører nemlig hva som gjemmer seg bak kalenderen. I dag er det en håndklepakke til 250,- du kan vinne og sjappa har tilbud på den samme pakken for deg som ikke tør å stole på flaksen. Du får håndklepakken til lukeprisen 100,- i hele dag.
De som deltar i konkurransen og stikker av med tittelen dagsvinner har også en mulighet til å vinne Vålerenga scooteren den 24. desember. Det hadde vært julegaven sin det.

Vålerenga i dag
Gå i en sportsbutikk å be dem om å finne frem alt av tøy dem har fra Adidas og Nike, deretter går du igjennom haugene og skriver ned plusser og minuser. Resultatet av undersøkelsene legger dere ut på forumet i Kappa-tråden. Da har man i det minste foretatt en grundig analyse før man mener noe om Vålerengas fremtidige kolleksjoner og det synest dagens dagbok er viktig!

Legg igjen en kommentar