Dagboka onsdag 1. desember 2010

Tastaturet frøys i løpet av natta, og det var ikke lurt å tine det verken med varmt vann eller smørejern. Dessuten tør vi ikke utfordre kraftnett og strømmåler og leverer derfor ikke mer enn absolutt nødvendig minimum denne iskalde, første desemberdagen Julekalender Vålerengas julekalender er av det gavmilde slaget. Du ringer og de bringer. Haken … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 1. desember 2010»

Tastaturet frøys i løpet av natta, og det var ikke lurt å tine det verken med varmt vann eller smørejern. Dessuten tør vi ikke utfordre kraftnett og strømmåler og leverer derfor ikke mer enn absolutt nødvendig minimum denne iskalde, første desemberdagen

Julekalender
Vålerengas julekalender er av det gavmilde slaget. Du ringer og de bringer. Haken ved opplegget er at du må ha peil på livets enkle spørsmål og tillegg ha et minimum av hukommelse. I dag må du for eksempel vite hvilket land vålerengakeeper’n kommer fra, og så må du huske å ringe et nummer du ikke må glemme, og vips har du en flunkende ny vålerengagenser. Er du blant dem som ikke får, men bare gir av dine egne tellerskritt til klubben i ditt hjerte, er du likevel ingen taper. For i dag kan du få kjøpt den dyre genser’n du ikke vant, til halv pris i Sjappa. Men bare i dag. I morgen er det sikkert noe annet. Vinn vinn med samme sinn. Kast deg inn i Vålerengas julekalender og Sjappas julesalg her

Hva som skjuler seg bak de neste treogtjue lukene veit vi ikke, men vi blir kjempeoverrasket om det ikke flommer over av Kappa-produkter. Vålerenga har kappa forbindelsen med Kappa med umiddelbar virkning og til nyttår er en ny samarbeidspartner på plass. Hvem? Nei, det forblir en hemmelighet og diskuteres derfor heftig på forumet. Adidas ser ut til å være en slags favoritt, men er ikke nødvendigvis ønsket av supporterne av den grunn.

– Hvem pokker bruker adidas-klær? Narkiser og trøndere that’s who!, skriver g-maZta

VPNs mann på forumet svarer sånn:

– Buuuuhuuu. Helt feil fokus. Det som er viktigst er at Vålerenga får en godt fungerende leverandør. At DU ikke liker Adidas tror jeg Vålerenga klarer å leve meget godt med, dersom Adidas som leverandør er en god partner for Vålerenga, både logistisk og finansielt. Om drakta er fin eller ikke kommer i annen rekke.

Odlo eller Ulvang?
Adidas, Umbro eller Nike? Greit nok midt i sesongen, men for seriestarten og ikke minst i serieinnspurten i neste, år bør vi alliere oss med folk som kan vintersport. Balaklava, ballevarmere og langstrømper av pureste ull står ikke på lista til fotballens tradisjonelle utstyrsleverandører. Husk at i neste år er det vår tur til å spille ut europeiske topplag i 15 minus.

Hockey
Disse matchene mot Sparta blir alltid noen thrillere. Enda en gang leverte Vålerenga mer enn forventet, og det var litt jævlig at Sparta til slutt stakk av med litt poeng. Men, men. All ære til iskrigerne våre. En flott sesong så langt. Og om sølv er nederlag, så husk at det ikke er så fordømt langt opp til gullet. Kom igjen, Enga!

Vålerenga i dag
I stedet for å vente på T-banen som står, er det lurere å varme seg i Sjappa som har et solid juekalendertilbud til deg i dag!

Legg igjen en kommentar