Dagboka tirsdag 30. november 2010

Dagbokisten er som barskapet til Eirik Bakke, som klubbkassa til Lyn, med andre ord, dagbokisten er helt tom. Vi tyner alikevel noe ut av gamle nyheter om ikke annet så du slår ihjel ett minutt eller to. Skal man bestille tur til Spania i februar Ja, det er det store spørsmålet ute i folket i … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 30. november 2010»

Dagbokisten er som barskapet til Eirik Bakke, som klubbkassa til Lyn, med andre ord, dagbokisten er helt tom. Vi tyner alikevel noe ut av gamle nyheter om ikke annet så du slår ihjel ett minutt eller to.

Skal man bestille tur til Spania i februar
Ja, det er det store spørsmålet ute i folket i disse dager. Vålerenga, RBK, Tromsø og Strømsgodset reiser nemlig ned til Copa del Sol i Alicante og på La Manga, turneringen starter den 27. januar og finalen går den 11. februar. Det som er sikkert er at Vålerenga har takket ja til å være med og skal spille minst tre innledende kamper. Finalen går den 7. feebruar.

Vi møter lag i det øvre europeiske middelsjiktet og så langt har Rapid Bucharest, Spartak Moskva og Shakhtar Donetsksom takket ja av de lagene som er spurt utenfor norden. Ellers er det klart at Fc København kommer.

Det er mange måter å ta seg til Copa del Sol på, en av dem er å vente på hva Sjappesjefen finner på, det skulle ikke forundre oss om han drar noen reisealternativer ut av lomma. Eller du kan komme deg til spanskekysten på egenhånd, det er flust med flyplasser og reisealternativer du kan benytte.

Fly til Alicante eller Murcia og ta deg den siste biten med leiebil eller buss. Problemet er bare å finne ut når du skal bestille. Bestiller du i dag risikerer du å bomme på en kamp eller to, dersom du ikke bestiller tur for hele perioden, i verste fall bytter du ut noen dager i vinterkulda med tilsvarende antall i solen og får med deg noen av kampa. jeg sier bare: reis!

RBK ble avslørt i et forsøk på å utbytte Odd Grenland
RBK ble av fotballens dømmende organer dømt til å betale Odd 2,8 millioner som videresalgsprovisjon for Jarsteins overgang til Viking. I kjent RBK stil fornekter man nederlaget på sine hjemmesider og nærmest overser det forsmedelige tapet av 2,8 millioner kroner og jubler heller over den nesten like viktige nyheten om at de slipper å betale morarenter på de samme 2,8. RBK vet virkelig å by på sin mest sympatiske side overfor resten av fotballnorge.

Vålerenga i dag
Carew, Steffen, Helstad, Nosa, Bjørn Helge Riise, Tariq og Borges for å nevne noen av de stadig tilbakevennende spekulasjonene og ryktene som virrer rundt klubben. Vi veit ikke mer enn deg, men vi veit at du vil diskutere navn og Vålerenga i måneder fremover.

Legg igjen en kommentar