Dagboka torsdag 19. august 2010

Livet går videre og det gjør Vålerenga også. Mens jakten på nye spillere fortsetter på Valle avslutter dagboka i dag kapitlet om Moa, og gir Eggen og andre bitre trøndere hovedtyngden av oppmerksomheten. Manisk mikrofonkåte Eggen Selv i RBK ble de så lei av at kjeften på Eggen gikk i ett sett, uten at det … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. august 2010»

Livet går videre og det gjør Vålerenga også. Mens jakten på nye spillere fortsetter på Valle avslutter dagboka i dag kapitlet om Moa, og gir Eggen og andre bitre trøndere hovedtyngden av oppmerksomheten.

Manisk mikrofonkåte Eggen
Selv i RBK ble de så lei av at kjeften på Eggen gikk i ett sett, uten at det synes å være noen forbindelser mellom gapakjeften og andre vitale organer i mannen. Så ille var det at RBKs øverste organ buet og hånte Eggen ut av klubben under årsmøtet i 2006. Eggen avsluttet straks foredragsvirksomheten han hadde for RBK, uten at det skapte søvnløse netter i Trøndelag.

Hadde Eggen vært prinsippfast og satt handling etter ord så ville det vært det siste vi hørte fra rørekoppen i Trondheim. Men etter 4 år mer eller mindre uten oppmerksomhet, krøp Eggen tilbake til RBK som ferievikar i 2010. Man hadde forventet en mer ydmyk Eggen etter hans triste sorti i 2006, men for skolemesteren som elsker å arrestere alt og alle for manglende prinsipper gjelder tydeligvis en egen moralsk kodeks.
Eggen er til bake i RBK og elskes av media for sin trang til å mene noe ufundert om absolutt alt.

En skulle forvente at Eggen og pressen var mer opptatt av at RBK er en kamp unna Champions League, men tydeligvis er Vålerenga en hetere potet. Vi får være glade for akkurat det, men for TV-seerne er det trist at de ikke fikk vite Eggens syn på at

– Demidov forlater RBK uten at klubben får en krone

– RBK har 18 spillere som blir Bosman i år eller 2011

– RBK har unnlatt og bruke flere av sine viktigste spillere i Champions League kvalifisering, for ikke å redusere verdien på spillere de har fått henvendelser på. Noe jeg vil tro Eggen mener er en egoistisk og grisk handling med tanke på hvor viktig RBKs avansement er for hele norsk fotball

Stort sett alle norske klubber har en raring som sitter i en krok og prater med seg selv og følger alle klubbens kamper, det er bare i RBK han får trene klubbens A-lag.

Bitre RBK boikotter norske klubber
RBK har ikke fått kjøpe Bolanos fra Start så billig som de mener de burde få lov til. De går derfor ut og truer med å slutte med kjøp fra andre norske klubber. Direkte fornøyelig er det å se hvordan denne klubbens ledere oppfører seg. Vi i Vålerenga må juble om de faktisk gjør det de varsler, vi slipper en konkurrent på spillermarkedet.

Dessverre så er nok dette bare et rop om sympati, tenk deg at RBK som i egne øyne gjør så mye for norsk fotball faktisk må betale for det de kjøper. Jeg regner med at med unntak av Ronny Deila, som sikkert gråt en skvett, så var det ingen norske fotballedere som mistet nattesøvnen.
At laget til RBK stort sett består av svensker og andre importer, se det er det nok bare RBK som er blinde for, men nå har de altså fått en grunn til å fortsette og distansere seg fra nærmiljøet gjennom å fortsette den utstrakte importen fra utlandet.

Rykteeksplosjon
Moa utløste naturligvis en rykteeksplosjon, etter det dagbokisten erfarer fra høyst usikre kilder sitter Vålerenga og sluttforhandler med Tariq Elionussi og Torstein Helstad. Fra media kjenner vi til at Agnan, Bolanos og godsets Pedersen er på vei. Det er altså mye som tyder på at Vålerenga bør investere de nær 12 millionene etter salget av Moa i en leddbuss for å få med seg den nye spillerstallen på bortekampene.
Har du ei tante som mener at hun så en fotballprofil på Valle da hun dundret forbi på Ring 3, ja da legger du det rett inn på forum. Jeg for min del elsker disse ryktene, men venter med å glede meg til jeg faktisk leser bekreftelsen på klubbens sider, de vil jeg sjekke ofte i tiden fremover.

Vålerenga i dag
Gjør som årsmøtet i RBK, le av Nils Arne Eggen og ha en fin dag.

Legg igjen en kommentar